Feest-Uitje.nl

Zeevissen

Zeevissen Sportvissen Vissersboot Visuitje

Home

Rederij De Festijn - Hoofdplaat (Z)


Rederij “‘De Festijn” organiseert vanuit Breskens rondvaarten op de Westerschelde.

U kunt mee vissen of gewoon meevaren. Aan boord is een gezellige bar waar u eten en drinken kunt bestellen. Hengels en andere visbenodigdheden zijn aan boord te koop of te huur. Op verzoek kan ook voor vers zeeaas worden gezorgd.

Rederij “De Festijn” heeft aparte programma’s voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

www.defestijn.nl


 

 

 

Rederij Vrolijk - Scheveningen (ZH)


Zin in een sportief avontuur? Elke dag vertrekken de schepen van Rederij Vrolijk vanuit de haven van Scheveningen om te gaan sportvissen op zee!

Alle visbenodigdheden kunt u bij Rederij Vrolijk huren of kopen, zoals hengels, lood, onderlijnen en aas. Aan boord zijn diverse snacks en drankjes verkrijgbaar.

In de zomer (begin juni tot oktober) wordt er hoofdzakelijk op makreel gevist. Tijdens de wintermaanden wordt er op schar, wijting en kabeljauw gevist. Vers zee-aas is altijd voorradig!

www.rederijvrolijk.nl
 

 

 

Het Sop - Den Burg (Texel NH)


Makreelvissen, met de snelle charterboot “Het Sop”

Vanuit Den Helder, met groepen van max. 12 pers.

Rond Den Helder is het de laatste jaren gebleken dat de visgronden rond Texel/Den Helder zich zeer goed ontwikkeld hebben als makreel locatie, waarbij de vangsten de laatste jaren heel goed te noemen zijn. Nu staat dit gebied al langer bekend als visrijk, daardoor heeft “Het Sop” zich de laatste jaren verdiept in deze zomervisserij, en ervaren dat je zeker niet al te ver hoeft te varen voor een dikke vangst makreel. Doordat we al enkele jaren in deze regio vissen weten we inmiddels waar de vis ongeveer verblijft, hebben we deze locaties in kaart kunnen brengen. Waardoor de vangsten tot tevredenheid van de sportvissers alleen maar toenamen. Hierdoor vissen we tegenwoordig een halve dag, wat “ meer “ dan toereikend is om een portie makreel te vangen. Zoals de meeste vissers wel weten.

De ochtendtocht is van 09.00 u. tot 12/13.00 u.
De middagtocht is van 15.00 u tot 18/19.00 u.

Om de gevangen vis niet aan kwaliteit achteruit te laten gaan, is er scherfijs in de boot aanwezig, wat meegenomen kan worden.

Hengels en materiaal (lood enz) is niet nodig, deze worden verstrekt, u hoeft dus niet eigen materiaal mee te nemen (mag wel). De boot kan alleen afgehuurd worden ( max. 12 pers.). Incl. hengels, materiaal enz. Reserveren is noodzakelijk.
Makreeltijd van 15 juni tot 1 oktober.

www.hetsop.nl

 


 

 

Marstrand Rondvaarten en Sportvisserij - Yerseke (Z)


Met m.p.s. “Adriana” vissen op de Ooster- of Westerschelde kan, onder het genot van een hapje en een drankje, niet alleen ontspannend maar ook gezellig zijn, het is tenslotte uw vrije dag! Er kan door tenminste 25 personen gelijktijdig worden gevist. Hengels kunt u bij Marstrand Rondvaarten en Sportvisserij huren en het aas kan op bestelling verzorgd worden.

Met m.p.s. “Adriana” kunt u vanaf mei tot en met oktober ook ’s avonds of ’s nachts vissen.
M.p.s. “Adriana” kunt u huren om een rondvaart te maken over o.a. de Oosterschelde geheel naar uw wens ingevuld.

www.marstrand.nl 

 

 

Sportvisserij Zoeteweij v.o.f. - Colijnsplaat (Z)


Dagelijkse afvaart om 8 uur met groepen (max. 26 personen) of individueel (min. afvaart met 10 personen). Aas en hengels zijn op bestelling verkrijgbaar. De hengels zijn compleet met onderlijn en lood.

Er wordt gevist in de monding van de Oosterschelde, meestal tussen de Stormvloedkering en de Zeelandbrug, maar ook wel eens onder de Zeelandbrug door richting Wemeldinge. In het voorjaar wordt er gevist  op o.a. schar, schol, bot, paling en tong, in het najaar o.a. schar, wijting en gul.

In de zomermaanden (van mei tot september) worden er ‘s avonds speciale vistrips gemaakt  op paling en tong.

www.zoetewey.nl

 

 

 

Vis, vaar en feestevenementen - Hippolytushoef (NH)


Sportvissen op de Noordzee met de Nestor vanuit Den Helder. Dagelijkse afvaarten mogelijk voor groepen of individueel.

Van half juni t/m half oktober makreelvissen en van half oktober t/m half juni kabeljauwvissen boven de wrakken.

Sportvisserij-artikelen zijn te koop en te huur aan boord en ook de inwendige mens wordt bij ons niet vergeten.

Zie de website voor de mogelijkheden.

www.makreelvissen.nl

 


 

Home