Feest-Uitje.nl

Vrijgezellendag

Zeiluitje Kartuitje Vrijgezellendag Vrijgezellenuitje

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

Home

Smartlappenworkshop-CD opname en Sex in the City speurtocht - Amsterdam (NH)


Samen met onze accordeonist neem je in een bruine kroeg een cd op. Hazes, Bosato en Jan Smit, ze staan allemaal in het beroemde tekstboekje. Daarna ga je de wallen verkennen met de hilarische speurtocht Sex in the City. Ontdek de bananenbar, het sexmuseum en de cockring.
Wie het best de opdrachten vervult, krijgt de prijs!

In een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk krijg je eerst zangles van juf Mies. Daarna ga je met onze accordeonist & tekstboekjes oefenen voor de cd opname. Uiteraard is er plek voor de nodige solo’s, er komen ongeveer 10 nummers op de cd. Deze krijg je, of je wilt of niet, na afloop mee naar huis.
Een en ander duurt 2 uur en de kosten voor 1 - 20 personen zijn 347 euro, daarboven 10 euro p.p. extra.
Zangles verplicht vanaf 20 personen (75 euro). Je krijgt 1 cd mee die je zelf dupliceren kunt, wij kunnen dat ook ter plekke doen, de kosten zijn 3,50 euro per cd. De workshop is ook mogelijk op locatie elders.

Boek je ook de Lachworkshop dan heb je thuis zeker wat te vertellen!

Kijk op onze site voor meer tips zoals de Liquidatiespeurtocht met kogelvrij vest en de Sterrenspeurtocht Volendam!!

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!


Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl
  

 

Rederij De Festijn - Hoofdplaat (Z)


Rederij “‘De Festijn” organiseert vanuit Breskens rondvaarten op de Westerschelde.

U kunt mee vissen of gewoon meevaren. Aan boord is een gezellige bar waar u eten en drinken kunt bestellen. Hengels en andere visbenodigdheden zijn aan boord te koop of te huur. Op verzoek kan ook voor vers zeeaas worden gezorgd.

Rederij “De Festijn” heeft aparte programma’s voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

www.defestijn.nl

 

 

 

Windshift - Vrijgezellendag op het strand - Velsen-Noord (Wijk aan Zee NH)


Sportieve en spectaculaire activiteiten zijn onze specialiteit. Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk programma op het strand. Activiteiten zijn los te boeken of in combinatie zodat iedereen meerdere sporten kan uitproberen.

Strandzeilen of blokarten
Blokarten is spectaculair en makkelijk te leren. Iedereen kan het! Je zit in een driewieler en rijdt over het strand.

Powerkiten of vliegeren
Het vliegeren begint rustig met een kleine vlieger. Als iedereen de basis doorheeft, gaan we een stap verder en pakken we de grotere maten erbij. De eerste sleepsporen zullen al snel in het zand staan.

Flyboarden
Het vliegerprogramma kunnen we uitbreiden met flyboarden. Je staat op een oversized skateboard en bedient tegelijkertijd de vlieger. Het lijkt moeilijk, maar iedereen kan dit leren in twee uur.

Strandspelen
Ook zonder wind kunnen we een programma aanbieden met o.a. volleybal, beach golf, frisbee golf, ultimate frisbee en meer.

Horeca
Eventueel kunnen we een barbecue of diner reserveren bij een horeca gelegenheid in de buurt.

Bezoek onze website voor een vrijgezellendag op het strand of vraag direct informatie aan per email.
 


 

 

FOTOFEESTJE - Amsterdam (NH)


FOTOFEESTJE

HET LEUKSTE FEESTJE VAN NEDERLAND!!

Voor 1 dag in de huid van een fotomodel! 

Grijp nu je kans om met een club vriendinnen, collega’s, familieleden, gestyled, opgemaakt, gecoached en gefotografeerd te worden in een echte professionele fotostudio!

EEN ONVERGETELIJKE DAG EN ERVARING !

Op deze bijzondere dag staan jullie als echte fotomodellen in de spotlights! Onder genot van een hapje en een drankje krijgen jullie tips van onze visagisten en stylisten, waarna het opmaken en stylen kan beginnen. Daarna krijgen jullie een coaching, vervolgens maakt een vakkundige fotograaf foto’s van jullie als echte fotomodellen!! Glamour, fashion, sexy, mysterieus, de invulling mogen jullie helemaal zelf bepalen.

Ter herinnering van deze spectaculaire dag krijgen jullie allemaal een DVD met de foto’s die afdrukbaar zijn tot posterformaat!!

Nu heb je eindelijk die waanzinnige professionele foto van jezelf om cadeau te doen, je lover of familie mee te verblijden.
Of voor op Hyves, je eigen website, als datingprofiel of bijvoorbeeld als schilderij aan de muur. Genoeg mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met een foto gemaakt door Fotofeestje!

Fotofeestje is er voor alle leeftijden, maatje meer of minder, ons motto : In iedereen schuilt een schoonheid!

Fotofeestje is er al vanaf 59,- euro per persoon, inclusief styling en visagieworkshop, modellencoaching, individuele en groepsfotoshoot, hapjes & drankjes, muziek, waanzinnige professionele foto’s en vele extra’s!

Meer weten over Fotofeestje!!

ZIE DE ONLINE FOTOFEESTJE VIDEO…

www.fotofeestje.nl
Email: info@fotofeestje.nl
Tel: 0031 (0) 20 420 10 20
Mob: 0031 (0) 6 295 18 730
 


Fotofeestje

 

 

I SUPERMODEL - Amsterdam (NH)


SUPERMODEL VOOR EEN DAG!!

HET LEUKSTE VRIJGEZELLENFEESTJE VAN NEDERLAND!!

Altijd met bewondering gekeken naar programma’s als America's Next Topmodel?
En droomt u er van om ook professioneel opgemaakt en gestyled te worden en daarna prachtig uitgelichte foto's van u zelf te laten maken?

Beleef de I SUPERMODEL Experience en wij maken uw dromen waar!!

Bent u diegene die een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of familiedag gaat organiseren?
Wilt u iets orgineels ervaren, met als herinnering prachtige foto’s en DVD’s!!
Kom met een club vrienden/vriendinnen, collega's of familieleden en laat u stylen, opmaken, coachen en fotograferen als echte Supermodels in een luxe- professionele fotostudio!

Dit allemaal inclusief: hapjes, drankjes, muziek en entertainment!! 

I Supermodel is er voor iedereen, alle leeftijden, maatje meer of minder, voor kinderen en tieners, man of vrouw, mensen met een beperking, iedereen kan voor een dag supermodel zijn!

Een I Supermodel experience is er al vanaf 49,- euro per persoon, Inclusief Styling en
Visagieworkshop,
Modellencoaching, Fotoshoots, Hapjes & Drankjes, Muziek, Fantastische Professionele
Foto’s en Vele Extra’s!!

I Supermodel! – It’s all about you!


Wilt u meer weten over de I-Supermodel Experience? 

ZIE DE ONLINE I - SUPERMODEL VIDEO…

Website: http://www.isupermodel.nl

Email:
info@isupermodel.nl

Tel: 0031 (0) 20 420 10 20

Mob: 0031 (0) 6 - 295 18 730
 


I Supermodel

 

 

Werk aan de Winkel - Nijmegen (Gld) & Den Bosch (NB)


Werk aan de Winkel is een kleurrijke lifestyle en doe-winkel onder één dak. In de creatieve ruimtes in hartje Nijmegen en Den Bosch kun je letterlijk zelf aan het werk tijdens één van de vele workshops. Dit geldt zeker ook voor vrijgezellenfeestjes!

Doe bijvoorbeeld een workshop parfum maken, beeldhouwen, wicked waxing, vazen maken, servies schilderen, mozaïeken, bier maken, wc-bril schilderen, zeep maken, pimp your ride, sieraden maken, lampenkapjes maken en nog veel meer. Kan je niet kiezen of ben je met een groot gezelschap dan kunnen er ook meerdere workshops met elkaar gecombineerd worden.

Alle workshops zijn voor groepen vanaf 6 personen tot en met 150 personen.
Combineer een workshop met high tea, hartige hapjes, lunch of diner & profiteer van leuke kortingen.

De foto hiernaast is van de workshop lampenkapjes maken.
Voor meer foto’s en ideeën kun je terecht op: www.WerkaandeWinkel.eu. Wil je meer informatie of reserveren?
Dan kun je een e-mail sturen naar deWorkshop@WerkaandeWinkel.eu of bellen: 073 - 612 12 93 (algemeen telefoonnummer bereikbaar op di t/m za van 10.00 - 18.00 uur).

Wil je voorbeelden bekijken of de mogelijkheden persoonlijk bespreken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de Winkel aan de Minderbroedersstraat 4 in Den Bosch.
 


Werk aan de Winkel

 

 

Moorddiner Amsterdam


Dit Moorddiner is gebaseerd op een waargebeurde moord uit 1958. U bezoekt eerst de plaats délict op de wallen! Als er plek is dineert u in het Baantjermuseumcafé en sluiten we af met karaoke!

In de jaren '50 vonden er op de Amsterdamse wallen een aantal opzienbarende moorden plaats. Alle slachtoffers waren werkzaam in de prostitutie. De moord op één van hen, Finse Hennie, was bijzonder wreed. Haar levenloze lichaam werd op 22 mei gevonden op een steigertje aan de beruchte Zeedijk.

Uw moorddiner start met een kijkje op de plek waar de moord in 1958 gepleegd werd.
Uw spelleider neemt u daarna mee naar de dinerlocatie. Hier krijgt elke deelnemer een script boordevol humor, uit te bouwen tot een ware act! Wij verzorgen de verkleding, een dvd-vertoning helpt u verder bij het inleven in uw rol. U speelt bijvoorbeeld heilsoldate Bosshardt of de stoere zeebonk Ton, of wat dacht u van een dakloze uit Amsterdam of een prostituée uit de jaren 50? Krijgt u de rol van stewardess Trudy dan staat u halverwege het spel op uw stoel in een reddingsvest. Tegelijkertijd wacht portier Frans zijn kans af om er iemand uit te smijten, hilariteit alom dus. Tussen de bedrijven door moet u uitvissen wie de moord op Hennie pleegde en met een beetje pech bent u dat zelf!

Voor of na het buffet:
* Ontvangst in het stadscafé aan de Warmoesstraat
* Korte tocht naar plaats délict op de Zeedijk
* Verkleden in stadscafé
* Start moordspel
* Karaoke!

De kosten voor 8-12 personen zijn 50 euro p.p. incl. buffet, spelleider, verkleedspullen, DVD vertoning en btw, excl. drank. Vanaf 13 personen is het 40 euro p.p.
De duur is 3 uur.
U kunt het spel ook boeken zonder diner. De kosten zijn dan 30 euro voor 8-12 personen en 20 euro vanaf 13 personen.
De duur is dan ruim 2 uur.

Per 20 personen is er begeleiding van 1 acteur.

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl
 


Van Aemstel Produkties Moordspel

Van Aemstel Produkties Moorddiner

 

 

Baantjerspeurtocht Amsterdam - Amsterdam (NH)


Verken oud Amsterdam als assistent-rechercheur. Uw team gaat snel op weg naar het eerste lijk aan de kerkmuur. Met foto’s & vingerafdrukken achterhaalt u de identiteit. Daarna heeft de inspecteur nog een heel bijzonder boodschappenlijstje: wie durft? Het winnende team wordt passend beloond. De hulp van speurhonden is optioneel.

Deze speurtocht is de ideale teambuilder.
In groepjes van max. 5 personen gaat men op stap door oud Amsterdam. Elk team krijgt een recherchekoffertje dat nodig is bij het vervullen van een aantal opdrachten. Deze opdrachten hebben te maken met de beroemde verhalen van brigadier Baantjer.

Zo moet men locaties uit de boeken achterhalen, een lijk identificeren (vingerafdrukken, foto’s, fouilleren), sneltypen op dezelfde machine als in de serie en de beroemde tune spelen op een typisch Amsterdams instrument. Tegelijkertijd leert men over de geschiedenis van Amsterdam.
Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste opdrachten heeft vervuld, krijgt een beloning.

Start & prijsuitreiking zijn in café Heffer nabij het CS.
Per 4 personen moet er een digitale camera (of mobiel) aanwezig zijn!

De kosten zijn 25 euro p.p. incl. spelleider, lijk en prijs winnende team. Minimaal 10 personen.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl

 Baantjerspeurtocht

 

 

TriggerTocht.nl - Valkenswaard e.o. (NB)


Uniek in Nederland: De Trigger !!

Het ideale uitstapje voor uw vriendenclub, bedijfsuitje/ personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag.

In een ruim 2,5 uur durende tocht ontdekt u, aan de hand van een “Trigger” fotoboek, de mooiste plekjes in de Brabantse Kempen. U vertrekt vanuit het bruisende centrum van Valkenswaard voor een geweldige tocht langs een aantal bezienswaardigheden, op deze manier ontdekt u de prachtige omgeving met al haar natuurgebieden.

Al dan niet gecombineerd met andere activiteiten bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze unieke triggertochten.

De triggertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op rustige wijze Valkenswaard en haar omgeving willen leren kennen.

Een Trigger is  een super cabrio driewieler met 2 zitplaatsen. Het is de ideale mix tussen een bromscooter en een auto.
Het biedt het comfort, gemak en veiligheid en rijdt behendig als een scooter.

Triggertocht :
U wordt ontvangen met koffie/ thee en gebak. Een korte uitleg volgt waarna u kunt vertrekken.
Vertrektijden : 10.00 uur en 14.00 uur.

In verband met de drukte tijdens het hoogseizoen adviseren wij groepen om vroegtijdig te reserveren.

Wenst u meer informatie over de Triggertochten en/of de bijbehorende arrangementen, neem dan contact op met het organisatiebureau:

Tel. : 040-2025624 of 06-10051411
info@triggertocht.nl
www.triggertocht.nl
 


 

 

VaVaVoom! Music Company - Amsterdam / Utrecht


Met je collega’s een eigen, unieke cd opnemen in een professionele studio!

Het 3 uur durende programma begint met een korte rondleiding en een ludieke zanginstructie.
Deze verhelpt alle microfoonvrees en zorgt voor de vrolijke noot. Vervolgens nemen jij en je collega’s zélf plaats achter de microfoons en beleeft iedereen apart z’n ‘15 minutes of fame’!

De opnames gebeuren in meerdere shifts, dus er is ruimschoots tijd om gezellig te borrelen aan onze lounge bar. Hier is de studio live te volgen op een groot plasmascherm. Je kunt je collega’s dus zien én horen terwijl ze hun zangkunsten ten gehore brengen!

Na afloop ontvangt iedereen een CD met full-colour hoes met een foto-impressie van die dag.

Kortom: een ontzettend leuk en teambuildend uitje, met ook nog eens een uniek aandenken!
Zeg nu zelf, wie wilde er vroeger géén popster worden...

Ga naar onze site voor informatie en foto’s of bel/mail voor een offerte op maat!

www.vavavoom.nl
info@vavavoom.nl
030 - 234 00 41
 VAVAVOOM!-Music-Company

 

 

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN - Hattem (Gld)


VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN staat voor sportieve avontuurlijke activiteiten, arrangementen voor jong en oud, voor bedrijf, school, vrijgezellengroep, survivals, training, vakantie, enz.

Activiteiten als klimmen, steppen, boogschieten, kano- en klompvaren, vlotbouwen, mountainbiken, lasershooting, bungee-trampoline, watersurvivalbaan, ‘s werelds grootste waterfiets, enz.
Van 1 uur tot een heel verzorgd arrangement zoals de Klompen-Safari, Survival- Marathon, Veluwe-Expeditie, Mini-Survival, Winter-Survival, Water-Survival, Mini Expeditie, Reuze-Spektakel, enz.

Ook rondvaarten en verhuur attracties!
Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ én TÜV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl
 


 

 

Magic Dance - Buikdansworkshop - Paaldansworkshop


Buikdansworkshop
Magic Dance staat reeds jaren bekend om haar professionele buikdansworkshops en shows....

U krijgt een buikdansworkshop in 1001 nacht sfeer. Na binnenkomst verwelkomen we u met een oosters drankje en kunt u genieten van onze buikdansshow, daarna volgt de buikdansles. En niet te vergeten voor iedereen buikdans sjaals en oosterse thee, tussendoor een waarzegster die iedereen geluk toespreekt (die dat wenst).

We hebben schitterende locaties met een écht oosters paleis en mystieke tuin, waar u heerlijk in de zomer kunt loungen, op onze zachte kussens en sofa’s. Ook kunt u heerlijke oosterse gerechten bestellen die worden geserveerd in sierlijke schalen op een groot oosters kleed met kaarslicht en kussens.

Vraag onze brochure aan voor alle informatie, plaats....
www.magicdance.nl


Paaldansworkshop
Paaldansworkshop is voor iedereen, heel ongedwongen geven we de workshop. U zult versteld raken wat u allemaal kan in een paal! De les krijgt u van een ervaren paaldanseres, die u op een spontane manier de fijne kneepjes bij brengt. Sportkleding of een hemdje met soepele broek is fijn om de workshops te volgen. We bouwen het allemaal rustig op, en alles wordt u goed uitgelegd en voor gedaan. Niets moet, het is uw feest!

Ook is het mogelijk om een 3-gangen menu erbij te reserveren, alles is op 1 locatie. Voor in de zomer hebben we zelf ook een locatie met lounge terras! In een jungle sfeer met echte bananenbomen ect.

Wij zijn landelijk actief, dus is het geen probleem om naar uw locatie te komen, dit kan ook gewoon bij u thuis in de huiskamer. We verplaatsen een paar meubels en nemen eigen geluid en muziek mee.

Wilt u meer weten, vraag onze brochure aan.
www.stripteaseles.nl

 


 

Home