Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Utrecht

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

Het Grachten Atelier - Utrecht


Grachten Atelier Utrecht, creatieve schooluitjes en kinderfeestjes

Het Grachten Atelier staat bekend om haar diversiteit aan creatieve kinderworkshops & cursussen voor scholen en particulieren. Wij hebben allerlei leuke stoffen, verf, kralen, glitters, veren en materialen, die je kunt gebruiken om te pimpen. Ook beschikken wij over divers inspiratie- en lesmateriaal van kunstenaars, zoals Karel Appel, Miro & Andy Warholl.

Groepen
In ons atelier kunnen wij maximaal één klas, circa 25 kinderen ontvangen, voor grotere groepen zijn wij op locatie te boeken.

Prijzen
De prijzen van de kinderworkshops (tot 14 jaar) bedragen gemiddeld tussen de € 15,- en € 30,- p.p. inclusief B.T.W., materialen, limonade en snoep.

KINDERWORKSHOPS

Schilderen
Aan de hand van een bepaald thema of kunstenaar gaat iedereen zijn eigen schilderijtje maken.
Al deze schilderijtjes kunnen door middel van een grote houten gepimpte sierlijst tot één kunstwerk worden samengevoegd.

Kinderkamerkunst
Iedereen maakt zijn eigen stoere kussen, spiegel, fotolijst, grote bloem, kapstok, sleutelhanger of sieradenkistje. Ook is het mogelijk om met de hele groep aan één item te werken, zoals een mooie prinsessenkast, nachtkastje of kindermeubel.

Hippe mode-accessoires
Pimp je eigen hippe tas, ketting, riem, gesp of spijkerbroek en maak er je eigen ontwerp van.

Pimp-my-Car
Het Grachten Atelier heeft speciaal voor de jongens de workshop Pimp-my-Car ontwikkeld. Beschilder en pimp een (vracht)auto, bus of boot om tot je eigen unieke exemplaar!

Wil je meer dan één workshop volgen, schrijf je dan in voor onze kinderschilderscursus!

Kijk op onze website www.grachtenatelier.nl voor meer informatie!
 


 

Home - Kinderfeest