Feest-Uitje.nl

Trouwvervoer

Trouwauto Trouwkoets Trouwvervoer Trouwbus

Home

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - Noord-Brabant


Je trouwdag moet een onvergetelijke gebeurtenis worden. Een dag met alles erop en eraan, waarop je altijd met een goed gevoel kan terugkijken. Een dag waarop jullie het middelpunt van de belangstelling zijn.
Hoe kun je dat beter doen dan te kiezen voor een prachtige bruidsauto!
Wij van Kasteel Henkenshage, hebben deze prachtige bruidswagen.

Daimler SUPER V 8 (Jaguar)
Anthracite Metallic met Ivory lederen bekleding.
V-8 supercharge 370 p.k.
Extra verlengde limousine met extra grote achterdeuren met daardoor een zeer gemakkelijke instap voor de bruid en ruim voldoende plaats voor de jurk.
Elektrisch verstelbare en verwarmde achterstoelen, climate-controle.
De limousine is voorzien van een schuif / kanteldak, men heeft achterin absoluut geen last van de wind.
Prijs EUR 75,00 per 1,5 uur. EUR 39,50 per uur extra inclusief chauffeur.

Trouwdag
Huwelijk Bruiloft
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

La Casserole
 


 

 

The American Dream - Groessen (Gelderland)


TROUWAUTO HUREN, MUSTANG HUREN, ROLLS HUREN, CADILLAC HUREN, JAGUAR HUREN, EXCALIBUR CABRIO HUREN, MUSTANG CABRIO HUREN, LIMOUSINE HUREN, EXCALIBUR HUREN, MUSTANG FASTBACK HUREN

Indien u een exclusieve trouwauto of meerdere Limousines zoekt, inclusief een fotoreportage dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben keuze uit een grote collectie prachtige trouwauto’s tegen concurrerende prijzen.

The American Dream verzorgt op stijlvolle wijze uw trouwauto en/of uw bruidsreportage. Service en flexibiliteit staan bij ons hoog aangeschreven. Voor ons is iedere trouwdag een unieke gebeurtenis, die volgens de wensen van het bruidspaar gestalte moet krijgen. Het gaat erom dat uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis wordt, een mijlpaal in uw leven waar u nog jaren lang met veel plezier naar terug zult kijken.

Alle trouwauto’s staan er in uitmuntende staat bij, ze zijn volledig gerestaureerd en gereviseerd. Overtuig u zelf en kom de trouwauto van uw dromen bekijken in onze showroom.Wij nodigen u dan ook graag uit op de koffie zodat u zichzelf kunt overtuigen van wat wij te bieden hebben.

www.american-dream.nl

 


 

Home