Feest-Uitje.nl

Trouwlocatie

Trouwen op het strand Trouwlocatie Trouwen op het water Trouwen op een landgoed

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

Home

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - Noord-Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De lokaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Trouwlocatie
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl
La Casserole
 


 

 

Prachtige 4**** trouwlocatie Belgische Ardennen Landgoed Le Hérou


U bent op zoek naar een schitterende trouwlocatie voor uw onvergetelijke bruiloftsdag…
Een trouwfeest waar uw gasten nog lang over na zullen praten!
Een gebeurtenis die in uw herinneringen een ontuitwisbare indruk zal maken!
Het prachtige en weelderige 4**** Landgoed Le Hérou in de Belgische Ardennen is gelegen in een beschermd natuurgebied op 8 hectare privé landgoed.

Ons mooie grote park met terrassen garandeert een feestelijke en ontspannen ontvangst en is een ideaal decor voor uw fotosessies! Bij mooi weer de ideale plek voor uw trouwdiner!

Als er kinderen zijn kunnen die zich prima amuseren bij de speeltoestellen op het grote open speelveld in een veilige omgeving. Gezellig en sfeervol.

Binnen in het Landhuis zijn er diverse ruimtes om van elkaar en uw gezelschap te genieten. Het is mogelijk om met uw hele gezelschap te blijven overnachten tot 60 personen.

De livings met houtkachels of de sfeervolle bars met pooltafel en muziek. Met een klein of groot gezelschap, in alle gevallen ervaart u een uitstekende ontspannen sfeer.

Een grote keuken voor de cateraar, de vrijheid om te dansen en te feesten zonder buren in de directe nabijheid.

Een fantastische trouwlocatie! Hier ervaart u een unieke trouwdag als geen andere!

Voor reserveren of informatie bel +31 70 512 44 44 of mail naar
landgoedleherou@mtcoutdooreurope.nl of kijk op www.landgoedleherou.com.

 


Landgoed Le Hérou Ardennen

Landgoed Le Hérou trouwlocatie

 

Home