Feest-Uitje.nl

Trouwfeest

Bruiloft Feestlocatie Kasteelfeest Tuinfeest

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

Home

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon (NB)


Landgoed de Biestheuvel: Trouwfeest

Uw bruiloft op een heus landgoed? Het antwoord is eigenlijk heel vanzelfsprekend.... Een volmondig 'ja'!

U bent van plan om het ja woord te gaan geven en bent op zoek naar een locatie waar u dit op een fantastische manier kunt vieren? Dan biedt Landgoed de Biestheuvel u een perfecte locatie. Naast 4 verschillende feestzalen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bruidsrapportage op het Landgoed te maken.

Vaak bestaat een bruiloft uit meerdere onderdelen zoals een ontvangst, diner, al dan niet een receptie, maar altijd afsluitend met een geweldig feest. Uniek aan Landgoed de Biestheuvel is dat u de mogelijkheid hebt om alle onderdelen in een andere zaal te vieren. Dit creŽert rust gedurende deze toch al drukke dag en alle onderdelen staan bij aanvang al direct klaar in de gewenste opstelling. Het gebruik van meerdere zalen kost u niets extra!

Natuurlijk is elk bruidspaar uniek met ieder zijn eigen wensen. Maar om u alvast een beetje te helpen met een mogelijke indeling van deze bijzondere dag, treft u op onze website een voorbeeld arrangement aan.

Wij willen graag me u rond te tafel gaan zitten om al uw wensen in kaart te brengen en deze om te zetten in een fantastische, onvergetelijke dag.

Voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak of voor meer informatie kunt u bellen of een e-mail sturen.

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl

I www.biestheuvel.nl
 


Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel Trouwfeest

 

 

Flora Party & Event - Boskoop (ZH)


Bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, vergaderingen, productpresentaties, recepties, diners, buffetten, noemt u maar op; voor al deze gelegenheden is Flora party & event uw partner! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement. Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

www.floraboskoop.nl
 


Flora Party & Event

 

 

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - Noord-Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidssuite.
Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Trouwlocatie
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37
info@la-casserole.nl
La Casserole
 


 

 

Partyschip “ Nehalennia ” - Rotterdam (ZH)


“Nehalennia” de godin van de scheepvaart maakt haar naam als varende feestlocatie altijd waar !!!
Dit bijzondere nostalgische partyschip, uit 1908,  biedt “U” de gelegenheid om, vanuit het hart van Rotterdam, uw FEEST te combineren met een fascinerende RONDVAART door de Rotterdamse havens.

Tijdens deze FEESTELIJKE-RONDVAART voor bijv. bruiloftsfeest, personeelsfeest of receptie kunt u genieten van onze uitstekende service, cateringtechnische faciliteiten en het uitgebreide drankaanbod.

De “Nehalennia” is geschikt voor groepen vanaf 60 personen tot maximaal 200 personen, en beschikt tevens over invalidenfaciliteit.

De keus is aan “U”.

Voor meer informatie: WWW.REBUS-INFO.NL of bel direct: 010 - 218 31 31.
 


Nehalennia

 

Home