Feest-Uitje.nl

Tentenverhuur

Tentenverhuur Feesttent Partytent Festivaltent

Home

Skippy-Rent Partyverhuur B.V. - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn (Gld), Utrecht en Amersfoort (UT)


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt. Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur. U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld en Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie én prijzen op www.skippy-rent.nl/tenten-verhuur.html
 


 

 

BresserS tentenverhuur BV - Helmond (NB)


BresserS tentenverhuur BV voor verhuur van o.a.: kleine spantenten, grote spantenten, festivaltenten, feesttenten en membraantenten kortom voor iedere tent!

Naast tenten kunt u bij BresserS tentenverhuur BV ook terecht voor de aankleding zoals vloerbedekking, wand- en hemelbekleding en toepasselijke sfeerverlichting. Dit zijn materialen die uw feest een extra dimensie geven.
Ook meubilair, verlichting en beplanting kunnen door BresserS tentenverhuur BV in verschillende kleuren en uitvoeringen geleverd worden.

Alle tenten kunnen voorzien worden van een houten vloer. Podia kunnen geleverd worden in alle hoogtes en afmetingen en eventueel overdekt. Geluid en verlichting spelen bij voordrachten of optredens een belangrijke rol, ook hier kan BresserS tentenverhuur BV voor zorgen.

Sanitairvoorzieningen in diverse uitvoeringen zoals: normale toiletwagen, luxe toiletwagens en toiletunits. Combinaties van douche / toiletten zijn ook leverbaar.

Neem vrijblijvend contact op met BresserS tentenverhuur BV, de specialist op het gebied van tenten.

BresserS tentenverhuur BV .... Het komt in orde !!

www.bresserstenten.nl
 


 

 

DOK - Soesterberg (U)


DOK verhuurt alléén Bijzondere Tenten

De Cascadeur, bijvoorbeeld, is een echte circustent. Rond, met een houten voorgevel met veranda.

Onze Carrousel was ooit draaimolen en is nu een sfeervolle bartent.

Voor theater is De Rups ideaal: volledig ingericht, zwart van binnen, met harde zijschotten, die zorgen voor stabiliteit en minimale windruis.

Foto´s en meer informatie vindt u op de website.

www.d-o-k.nl
 


DOK Carrousel

 

 

La Casserole Partytenten verhuur - Noord-Brabant


Wellicht zijn voor het welslagen van uw trouwdag of bedrijfsfeest op uw locatie extra faciliteiten benodigd. La Casserole Catering en Party Service kan u hierbij van dienst. Want bij La Casserole kunt u onder meer de volgende luxe tenten huren: een feesttent, partytent of spiegeltent.
Elke gewenste ontvangstruimte kan worden gecreëerd met bijvoorbeeld een combinatie van een luxe partytent of spiegeltent. Deze extra accommodatie (feesttent, partytent, spiegeltent) wordt volgens uw voorkeur geplaatst met of zonder vloer en vloerbedekking.
De partytenten van La Casserole zijn zeer geschikt voor fantastische personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en uw exclusief bedrijfsevenement.

Overige faciliteiten zoals aanvullende toiletgelegenheid, extra elektravoorzieningen, parkeerservice, hostesses, etc. behoren ook tot de mogelijkheden als u kiest voor het huren van een feesttent, partytent of spiegeltent. Voor een compleet verrassende sfeer bieden wij u ook een Belgische spiegeltent als alternatief aan.

Naast onze partytenten verhuren wij ook de meest mooie partymaterialen. U kunt denken aan, klassiek, modern/strak/wit, trendy en lounge. Al deze concepten kunnen wij voor u realiseren.
Het meest klassieke is natuurlijk de Belgische spiegeltent.

Voor meer informatie over de voor- en nadelen van feesttenten, partytenten en spiegeltenten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. La Casserole Party Service: voor kwalitatieve feesttenten, partytenten en spiegeltenten met alles erop en eraan!

Partytenten Verhuur Partyverhuur La Casserole
Partyverhuur Partytenten Verhuur
Partyverhuur Catering
Luxe Tent Accommodaties Luxe Feesttenten Verhuur
 


La Casserole partytent verhuur

La Casserole inrichting partytent

 

Home