Feest-Uitje.nl

Teambuilding

Teambuilding Teamtraining Teamuitje Teambuildingsactiviteit

Home

TB Events - Uitgebreid aanbod voor een wervelend bedrijfsuitje en teambuilding


TB Events is uitgegroeid tot een gerenommeerd evenementenbedrijf met uitstekende mogelijkheden voor het invullen van uw bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest en teambuildingsactiviteiten. Wij bieden diverse bekende groepsactiviteiten zoals een City GPS tocht, The Target, The Phone, een percussie-, theater- of salsaworkshop.

Op iedere gewenste locatie
Waar u het feest ook wilt vieren, samen met u maken we er iets moois van. Door onze landelijke dekking en ons enorme netwerk is het mogelijk uw activiteit waar ook in Nederland te laten plaatsvinden. Heeft u zelf een locatie? Geen probleem, ook dan kunt u bij ons terecht!

Ruime keus aan arrangementen
TB Events biedt een breed scala aan bedrijfsuitjes, familie- of vrijgezellenfeesten en teambuildingsactiviteiten tegen een gunstige prijs.

Voor een actueel overzicht van onze arrangementen kunt u terecht op onze website.

Honger naar meer?
Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je werk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact
Heeft u al een idee hoe uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit er uit moet komen te zien of heeft u al een locatie in gedachten? Laat het ons weten!
Wij zijn bereikbaar op 0314-741 741. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze website.

TB Events is er voor al uw bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten! Wij hopen u op een van onze locaties door heel Nederland te mogen verwelkomen.


TB Events

TB Events
T 0314-741 741
www.tbevents.nl


TB Events teambuilding activiteiten

TB Events teambuilding arrangementen

 

 

Aboriginal TeamEvents - Randstad en op locatie


Ga mee Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen Australië belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Jaag in het bos met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en...... elkaar. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Gooi en vang die boemerang. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Kook een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of een pioniersmaal in stoere zwarte kookpotten. Misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu... Kijk uit voor slangen en opdringerige kangoeroes bij de bruisende Party Down Under.
Combineer deze grensverleggende dag met het ‘no worries’-gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Prikkel je zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad Australië is. Get the Aussie fever!

Een originele stemmingmaker, óók voor gemęleerde groepen. Variërend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Winter of zomer, regen of zon, binnen of buiten? No worries mate, is perfect geregeld.
Meeste programma’s kunnen ook indoor.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen. Party Down Under onbeperkt.
Locaties:
Outback Challenge, Doe de Didgeridoo, Boomerang Games en AboArt ActionPainting op iedere locatie, indoor en outdoor.
Urban Walkabout in iedere grote stad. Aussie Bush Hunt, OzziePot, Bush Bites en Party Down Under op 12 schitterende locaties in de Randstad.
Tijdsduur: 3 uur, prijsuitreiking 30 minuten. Boomerang Games 1 uur. Breidt de Australië beleving uit tot 14 uur.
Vergaderbreaks: op iedere locatie, tijdsduur vanaf 30 minuten.
Vegetariërs en speciale diëten? Beide kookavonturen, buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijs:
afhankelijk van tijdsduur, locatie en aantal deelnemers. Vraag de voorbeeldarrangementen aan.

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070 - 362 69 84

E-mail: info@aboriginal-te.nl
URL: www.aboriginal-te.nl
 


AbOriginal-Go-Down-Under


AbOriginal-Teambuilding

 

 

Baantjerspeurtocht Amsterdam - Amsterdam (Noord-Holland)


Verken oud Amsterdam als assistent-rechercheur. Uw team gaat snel op weg naar het eerste lijk aan de kerkmuur. Met foto’s en vingerafdrukken achterhaalt u de identiteit. Daarna heeft de inspecteur nog een heel bijzonder boodschappenlijstje: wie durft? Het winnende team wordt passend beloond. De hulp van speurhonden is optioneel.

Deze speurtocht is de ideale teambuilder.
In groepjes van max. 5 personen gaat men op stap door oud Amsterdam. Elk team krijgt een recherchekoffertje dat nodig is bij het vervullen van een aantal opdrachten. Deze opdrachten hebben te maken met de beroemde verhalen van brigadier Baantjer.

Zo moet men locaties uit de boeken achterhalen, een lijk identificeren (vingerafdrukken, foto’s, fouilleren), sneltypen op dezelfde machine als in de serie en de beroemde tune spelen op een typisch Amsterdams instrument. Tegelijkertijd leert men over de geschiedenis van Amsterdam.
Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste opdrachten heeft vervuld, krijgt een beloning.

Start & prijsuitreiking zijn in café Heffer nabij het CS.
Per 4 personen moet er een digitale camera (of mobiel) aanwezig zijn!

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl

 Baantjerspeurtocht

 

 

Perfect+ event productions - Teambuilding in België


Een teambuilding in Vlaanderen, Brussel of zelfs Lille (FR)?
Perfect+ is uw ideale partner en biedt tal van mogelijkheden in en rond de prachtige historische kunststeden voor de ideale omkadering van een teambuilding met dat ietsje meer (weg van de platgetreden paden). Dit gebeurt steeds op maat van de klant. Bij de organisatie van een teambuilding wordt er eerst gekeken naar uw wensen. Vanuit de concrete vraag wordt binnen de lijnen van een budget toegewerkt naar een verrassend verblijf vol originele meerwaarde en perfectie in elke dienstverlening, geknipt voor elke locatie.

Het teambuilding programma bij uitstek: CityGame. Dit is een interactieve teambuilding competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een Nokia-gsm voorzien van mobiel internet en een GPS-apparaat. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Bovendien ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek. De gehele Game lang word je op een technologische manier ‘gestuurd’ langs het leukste van de stad. Dé unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots direct op een eigen webpagina en scoreverloop in real time.

Exclusief in Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen, Oostende, Leuven en Lille. Van 20 tot 500 personen. Gelijkaardig is er ook de BikeGame te Damme (= CityGame per fiets).

Perfect+ event productions
Geerwijnstraat 9 - 8000 Brugge
Tel: 0032 (0)50 34 76 08
Fax: 0032 (0)50 34 49 24
@: events@perfectplus.be - www.perfectplus.be
 

CityGame


CityGame-per-fiets

 

 

Teambuilding V.O.F.  - Magic in Business - Workshops in Nederland en België


Breng magie binnen uw organisatie!

Hoe magisch is uw team?

Inspireer, motiveer en activeer uw medewerkers met een indrukwekkende en energieke bedrijfsworkshop van Magic in Business!

Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen bedrijven en organisaties. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en een internationaal veel gevraagd illusionist. Met een krachtige mix van magisch entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk. De deelnemers zullen bijvoorbeeld in teamverband proberen te achterhalen hoe een goocheltruc werkt.
Automatisch worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken: 'out of the box'. Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het het schijnbaar onmogelijke.

Magic in Business brengt verfrissende presentaties en energieke bedrijfsworkshops waarbij verschillende onderwerpen en thema’s door middel van de metafoor ‘magie’ worden belicht.
Uw boodschap en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Tijdens Magic in Business begint elke deelnemer op hetzelfde niveau en dat is de ideale basis voor een succesvolle workshop teambuilding. Medewerkers leren denken vanuit het perspectief van een illusionist. In het bedrijfsproces lijken zaken wel eens ‘onmogelijk’ of weinig haalbaar. Met een magische manier van denken is dit verleden tijd.

Deelnemers zullen versteld staan van hun eigen mogelijkheden. Het gevoel van: het onmogelijke, mogelijk kunnen maken, is een effectieve manier van denken. Dit is erg welkom in het dagelijkse werk en onmisbaar bij een succesvolle bedrijfsvoering!

Magic in Business:

       • leert de deelnemers om vanuit oplossingen te denken,
       • bevordert betrokkenheid en saamhorigheid,
       • zorgt voor sterke toename in veranderingsbereidheid van medewerkers,
       • verbetert de onderlinge communicatie,
       • geeft de deelnemers een energieke boost,
       • én verhoogt de sfeer.

Magie is nodig in een krachtig, dynamisch en innovatief bedrijf. Hiervoor is visie nodig en een gemotiveerd team!
Jasper van Luit kan daarbij helpen met Magic in Business.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om de workshop of presentatie zo goed mogelijk af te stemmen op uw doelstellingen en wensen. Wij leveren maatwerk.

Ontdek de mogelijkheden op www.magicinbusiness.nl en neem contact met ons op!

Duur: 10 minuten tot 2 x 60 minuten.

Aantal deelnemers: 10 tot 1000

Magic in Business is onderdeel van Teambuilding V.O.F., Amsterdam.

Teambuilding V.O.F.
Telefoon: 020 7775511

E-mail: info@magicinbusiness.nl
Website: www.magicinbusiness.nl
 


Magic in Business

Magic in Business

 

 

Mipapo (Her)beleef de Militaire Dienstplicht te Doorn (Utrecht)


Bedrijfsuitje voor iedereen!

Het bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht is een groepsuitje waar iedereen – ongeacht fysieke gesteldheid of conditie - gelijkwaardig aan kan deelnemen. De nadruk bij al onze outdoor activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

Hindernisbaan? Opdrukken?

Kruipen en ploeteren?

Welnee! Niet bij Mipapo!

Veel activiteiten

Mipapo biedt een scala aan verschillende activiteiten die zijn verdeeld over diverse dag-,
middag- en avondprogramma’s.
De thema’s van de programma’s zijn ontspanning, teamwork / teambuilding en competitie.
Zo is er voor ieder wat wils. Het plezier voor alle deelnemers staat in alle gevallen voorop.

Eigen locatie in Doorn

Mipapo heeft een eigen permanent bivak op Landgoed Beukenrode te Doorn vlakbij Utrecht.
Het is een zeer sfeervolle locatie in het bos met prima faciliteiten voor 10 tot 200 personen...


Kijk voor meer informatie op: www.mipapo.nl of bel ons: 0318-505544
 


Mipapo

 

Home