Feest-Uitje.nl

Taarten

Verjaardagstaart Kindertaart Bruidstaart Cupcake

Home

Carribean Soulfood                                                                                                                  


Een persoonlijke bruidstaart in overleg met u ontwerpen, dat kan bij Caribbean Soulfood.
U maakt een afspraak om uw wensen en voorkeuren te bespreken terwijl u ook voorproeft welke smaak u wilt hebben.

Aan de hand van de nieuwste technieken is bijna alles in ontwerp mogelijk voor een prachtige bruidstaart.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 070 - 44 44 963 of 06 13526450 (ma - za van 9.30 u - 17.00 u).

Afspraken zijn ook ´s avonds mogelijk.

Neem een kijkje op onze website www.caribbeansoulfood.nl.


 

Caribbean Soulfood

 

 

Taartarchitect - Rotterdam (ZH)


Exclusieve bruidstaart, feestelijke kindertaart, luxe gebak, chocolade en desserts. Strak en modern, klassiek, feestelijk of romantisch. Maar altijd bijzonder en altijd verrukkelijk.

Bruidstaarten
Uw trouwdag, de mooiste dag van uw leven.... daarbij hoort natuurlijk de állermooiste bruidstaart! En omdat smaken nu eenmaal verschillen kunt u bij de Taartarchitect terecht voor werkelijk alle vormen, smaken en kleuren! Klassiek, modern, strak, speels of romantisch. Maar altijd bijzonder en altijd verrukkelijk! Bekijk de voorbeelden van ons uitgebreide bruidstaart assortiment. Natuurlijk bespreken wij ook graag uw specifieke wensen.

Bedrijfstaarten
Jubileum, feest of relatiegeschenk? Een exclusieve taart met een foto of uw bedrijfslogo maakt de gelegenheid nét even bijzonder... Maar ook als 'give-away' of cadeau kan een mooie taart natuurlijk perfect van pas komen.

Bijvoorbeeld voor die bijzondere klant waar u net even wat extra's voor wilt doen: laat eens een mooie strakke taart bezorgen met een persoonlijke tekst. Of als bedankje, bij speciale gelegenheden of zomaar, omdat u blij bent met uw klant. Een logotaart van de Taartarchitect is weer eens wat anders als een bosje bloemen of flesje wijn om uw felicitaties over te brengen.
Snel, gemakkelijk en exclusief.

Kindertaarten
Bij een kinderfeest hóórt natuurlijk maar een zoete lekkernij: de kindertaart!!
Bij de Taartarchitect kunt u terecht voor de meeste lekkere en exclusieve kindertaarten. Bekijk de voorbeelden uit ons uitgebreide kindertaart assortiment om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Maar bijna alles is mogelijk! Heeft uw kind een favoriet speelgoedje of knuffelbeest? Kom dan naar de winkel en neem het mee, u kunt dan een unieke taart voor uw zoon of dochter laten maken in de vorm van deze knuffel of dit speelgoedje. Zeker weten dat de verjaardag van uw kind niet meer stuk kan....

www.taartarchitect.nl
 


 

 

Taartenland.nl


Wij bezorgen, u geniet!

Wilt u een taart laten bezorgen ergens in Nederland? Bestel een taart op de site en wij doen de rest voor u. Of u nu één taart wilt bestellen of duizend, Taartenland regelt het voor u!

Logo of Foto op taart
Wilt u een persoonlijke taart naar iemand sturen? Taartenland ondersteunt de mogelijkheid om afbeeldingen op een taart te printen. Dus wilt u een logo op de taart of een foto op de taart?
Geen probleem. Ook kunt u een persoonlijke tekst toevoegen.

www.taartenland.nl
 


 

Home