Feest-Uitje.nl

Rondvaart

Vaartocht Rondvaartboot Trouwfeest op het water Dinnercruise

Home

Smits Paviljoen  Giethoorn (O)


In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Veneti” genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark “De Wieden Weerribben” in een oase van rust en ruimte.

De ideale omgeving voor een bijzondere dag.

Smit’s Paviljoen ligt sinds 1935 aan de oever van het Bovenwijde, tussen Nationaal Park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging hebt u zowel vanaf het terras als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht op het meer en nabijgelegen natuurgebied.

U bent van harte welkom om uw romantische bruiloft, gezellige familiedag, fantastische feestavond, bedrijfsfeest met originele teambuilding of schoolreisje door ons te laten organiseren!

Het Snater Arrangement.
Bij aankomst serveren wij twee kopjes koffie met Blokzijler brok. Als iedereen zo ver is stappen wij aan boord van een van onze rondvaartboten voor een uitgebreide tocht door het waterrijke Giethoorn en het natuurgebied. Hierbij wordt er ”opgestoken” in een van de weinige nog functionerende eendenkooien in Nederland. In dit ongerepte stukje natuur krijgt u van de kooiker een volledige uitleg over het wel en wee van de eendenkooi, eventueel voorafgegaan door een kooikersbittertje. Deze dag sluit u af met een heerlijk warm buffet.

Een bezoek aan de eendenkooi is alleen mogelijk in de maanden april, mei en juni.

In andere maanden bieden wij een uitgebreide rondvaart door natuurgebied “De Wieden” en het pittoreske Giethoorn.

Smits Paviljoen
Binnenpad 29a
8355 GR Giethoorn
Tel.: 0521 361215
Fax: 0521 362122
info@smitspaviljoen.nl
www.smitspaviljoen.nl
 


Smits Paviljoen Giethoorn

 

 

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN - Hattem (Gld)


VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN verzorgt o.a. boeiende n-uurs-rondvaarten vanuit Hattem en Zwolle, boottochten op de IJssel, Vecht of Zwartewater, eventueel voorzien van een hapje en drankje en op de grens van 2 provincies en langs fraaie Hanzestadjes. Mogelijk ziet u zelfs ijsvogels.

Een boottocht is goed te combineren met andere sportieve of recreatieve activiteiten, kinderfeesten, dagje uit, evenement, groepsdagtocht, enz, voor bedrijf, school, vrijgezellenfeest, vakantie, enz.
Voor 2-1000 personen, jong of oud.

Tevens attractieverhuur door heel Nederland.
Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl

 


 

 

[Be]leef de Wilgenweard - Nijverdal (O)


De Wilgenweard is de toplocatie voor al uw feesten!

De Wilgenweard heeft een activiteitenpark waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande activiteiten.
Of het nu gaat om een spectaculaire Gravity Fall, het rustgevende kanovaren, een workshop breakdance of een spetterend themafeest als “Do you remember the 60’s, 70’s and 80’s” of “Ik hou van Holland”.

De Wilgenweard biedt voor elk wat wils!
Basis voor alle activiteiten is het grootste Finse chalet van Nederland met vier feestzalen met een totale capaciteit van 300 gasten en een TV gekeurd activiteitenpark. Dit park bestaat o.a. uit een uitdagend touwparcours op 8 meter en 5 meter hoogte en een abseiltoren van 15 meter hoog!
Het aangrenzende Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, die direct achter de Wilgenweard begint, biedt volop mogelijkheden voor nordic walking, atb-, pda-, gps- en kompastochten.
De Regge, een rustig kabbelend riviertje, kan bevaren worden met kano, vlot of rondvaartboot.
Daarnaast biedt De Wilgenweard met haar 24 tweepersoons kamers voor 48 personen ook nog de gelegenheid om te overnachten.

Kortom; bij de Wilgenweard vindt u de complete invulling van al uw wensen!

Kijk voor een compleet overzicht op:

www.wilgenweard.nl

 

Suppen

Abseiltoren

 

 

Rederij Dijkhuizen - Vlissingen (Z)


Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.
Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met de verzorging van varende festiviteiten, die zij totaal in eigen beheer verzorgt.

Met onze schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten.
De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen.
Zo worden onze schepen in geheel Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen.

Deze feesten kunnen plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld Belgi varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven.

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen.

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, dan hebben wij verschillende muzikanten die wij u kunnen aanprijzen. Tenslotte kunnen wij ook voor diverse andere entertainers zorgen.

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.

www.rederij-dijkhuizen.nl
 


 

Home