Feest-Uitje.nl

Restaurant

Restaurants Diner Receptie Buffet

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

Home

Hard Rock Café - Amsterdam (NH)


Het Hard Rock Café is een wereldwijd begrip waarvoor u de landsgrenzen niet meer over hoeft.
Als u eens wilt weten hoe een hamburger of Ceasar salade echt hoort te smaken, dan hoeft u niet verder te zoeken. We love all, serve all en hebben naast burgers een uitgebreide variatie aan gerechten, van salades tot steaks en van nachos tot pasta’s. En vergeet niet ruimte over te houden voor één van onze heerlijke desserts!

Het Hard Rock Café is niet alleen een restaurant met Amerikaanse porties en vriendelijke bediening, maar tevens een museum waar u pronkstukken vindt van verscheidene grote sterren, zoals de jurk van Madonna en het spijkerjack van Bruce Springsteen.

Kinderen zijn van harte welkom en kunnen rekenen op een mooie kleurplaat. Natuurlijk kunt u hier ook uw verjaardag vieren of zelfs ruimtes afhuren voor een speciale gelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 523 76 25 of amsterdam_sales@hardrock.com.

Zie ook: www.hardrock.com

 


 

 

Herenboerderij De Hucht - Elst (Gld)


Herenboerderij De Hucht is een schitterend gerestaureerde herenboerderij uit 1859, omgeven door 10.000 m² tuinen en terrassen. De elegante ambiance maakt het tot een perfecte feestlocatie.

Dineren
Bij Herenboerderij De Hucht in Elst kunt u prima dineren in een prachtige en rustige ambiance. Ons à la carte restaurant is open op Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12 uur voor lunch en diner en zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur voor borrel en diner.
Bij mooi weer kunt u dineren op onze prachtige veranda of in de tuin.

Feesten
Voor uw feest, bruiloft, jubileum of partij bent u bij Herenboerderij de Hucht aan het juiste adres. Centraal gelegen tussen de steden Arnhem en Nijmegen en met voldoende eigen (gratis) parkeergelegenheid biedt de Hucht alles wat u nodig heeft.
De gezellige, met kaarslicht verlichte ruimtes zijn altijd afgestemd op de grootte van uw gezelschap. Van een intiem diner tot een groot feest. Kortom 9 ruimtes op maat. Aan de prachtige binnenplaats van de herenboerderij is Brasserie ‘t Koetshuis ondergebracht. U kunt hier genieten met uw groep ook terecht en genieten van een buffet, lunch of diner in een mediterrane sfeer.

Uw feest moet een gebeurtenis worden waaraan u met genoegen terugdenkt! Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt.
Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en om uw wensen te bespreken!

www.dehucht.nl
 


 

Home