Feest-Uitje.nl

Puzzeltocht

GPS Games GPS puzzeltocht Solex speurtocht Teamuitje

Home

EventGames - Amsterdam (NH)


EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen of de kluis kraken?
Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega’s achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken.
EventGames verzorgt verschillende spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

Tijdens de games ga je in kleine teams de strijd met elkaar aan. De wapens: GSM en GPS. Je kunt kiezen voor één van de bestaande spelen, maar we kunnen ook een custom spel maken waarbij de opdrachten speciaal voor de groep zijn gemaakt. De games zijn interactief. Je weet tijdens het spel wat je tegenstanders of medespelers doen. Hierdoor wordt het spel extra spannend en kan jij de afloop bepalen!

Citytrack
Op verschillende mooie plekken in de stad zijn vragen en opdrachten verborgen. Binnen een bepaalde tijd moeten de opgelost worden waardoor jij punten kan halen. Maar let wel goed op want ergens in de stad loopt een saboteur rond. Deze wil jou GSM uitschakelen zodat je niet alleen tijd maar ook punten verliest.

Treasure of the monk
Een monnik heeft op verschillende plekken goudstukken verborgen. Als jij de verschillende (cryptische) aanwijzingen kunt oplossen, krijg je als beloning goudstukken. Maar kijk uit want een bende is ook op zoek naar de goudstukken! Door te onderhandelen kun jij de bende te slim af zijn. Dus verzamel de aanwijzingen en let goed op. Maar er is ook een andere optie, meteen op zoek gaan naar de superschat!

Contact
Kijk voor onze andere games op www.eventgames.nl of mail ons!

 


 

 

Baantjerspeurtocht Amsterdam - Amsterdam (NH)


Verken oud Amsterdam als assistent-rechercheur. Uw team gaat snel op weg naar het eerste lijk aan de kerkmuur. Met foto’s & vingerafdrukken achterhaalt u de identiteit. Daarna heeft de inspecteur nog een heel bijzonder boodschappenlijstje: wie durft? Het winnende team wordt passend beloond. De hulp van speurhonden is optioneel.

Deze speurtocht is de ideale teambuilder.
In groepjes van max. 5 personen gaat men op stap door oud Amsterdam. Elk team krijgt een recherchekoffertje dat nodig is bij het vervullen van een aantal opdrachten. Deze opdrachten hebben te maken met de beroemde verhalen van brigadier Baantjer.

Zo moet men locaties uit de boeken achterhalen, een lijk identificeren (vingerafdrukken, foto’s, fouilleren), sneltypen op dezelfde machine als in de serie en de beroemde tune spelen op een typisch Amsterdams instrument. Tegelijkertijd leert men over de geschiedenis van Amsterdam.
Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste opdrachten heeft vervuld, krijgt een beloning.

Start & prijsuitreiking zijn in café Heffer nabij het CS.
Per 4 personen moet er een digitale camera (of mobiel) aanwezig zijn!

De kosten zijn 25 euro p.p. incl. spelleider, lijk en prijs winnende team. Minimaal 10 personen.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl

 Baantjerspeurtocht

 

 

City Xplore - Verkenningstochten en Fotozoektochten


City Xplore ontwikkelt volgens uniek concept op-maat-gemaakte verkenningstochten en fotozoektochten in een aantal gezellige, bezienswaardige steden.
Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, zussendag, verenigingsuitje of verjaardagsfeestje, dan bent u bij City Xplore aan het juiste adres. Zonder dat u gebonden bent aan een gids of begeleider, bieden wij u een leuke,  boeiende en gezellige stadstocht, al dan niet met (team)opdrachten, in de door u gekozen stad. Vooraf ontvangt u een pakket met daarin alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit.

Kort samengevat heeft u de keuze uit:

Verkenningstocht
Dit is een tocht waarbij u aan de hand van foto’s en een routebeschrijving een schitterende wandeling maakt door de stad van uw keuze. Naast uitgebreide informatie en wetenswaardigheden zijn er allerhande vragen, puzzels, breinbrekers en  (spel)opdrachten in de tocht verwerkt.

Fotozoektocht
Aan de hand van een stadsplattegrond, een foto/vragen/opdrachtenboekje en een fotocamera gaan de teams op zoek naar een aantal locaties verspreid door de stad. Bij elke locatie horen een aantal vragen en opdrachten.

Stadstochten zijn mogelijk in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gent, Maastricht, Naarden, Nijmegen en Woerden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.com

 


 

Home