Feest-Uitje.nl

Partyschip

Dinnercruise Partyschip Trouwfeest op het water Zeilschip

Home

Raderstoomboot De Majesteit - Rotterdam (ZH)


Op zoek naar een uniek partyschip voor uw evenement?
Stap aan boord van Raderstoomboot De Majesteit voor een onvergetelijke belevenis.

Welkom aan boord!
Aan boord maakt u deel uit van een fascinerend schouwspel. Niet minder dan 750 paardenkrachten van de antieke stoommachine zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen. Alles wordt aan boord tot in de puntjes verzorgd. U hoeft alleen maar te genieten van de chique salons, het decadent pluche, het wisselende uitzicht, het verrassende entertainment en de meer dan voortreffelijke keuken.

Greep uit de mogelijkheden
- onvergetelijk afscheidsfeest
- spetterend personeelsfeest
- bijzonder jubileum
- opvallend themafeest
- teambuilding activiteiten
- senioren uitstapjes
- receptie of netwerkborrel
- stijlvol congresdiner

Audio-visueel
Aan boord ontbreekt het uw gasten aan niets. Met onze professionele audiovisuele apparatuur komt uw belangrijke boodschap luid & duidelijk over. Met een goede balans tussen het zakelijke en de ontspanning wordt dit een succesvol evenement.

Koninklijk genieten
Voor nationale en internationale gasten is het varen aan boord van De Majesteit een bijzondere gebeurtenis. Met de hoge kwaliteit van dienstverlening, de smaakvolle en smakelijke invulling waar culinair genieten nog echt tot zijn recht komt, de prachtige afwerking van het schip en het varen met een perfect gerestaureerde authentieke stoommachine is menige gast aan boord onder de indruk van de koninklijke behandeling die hen te wachten staat.

Voor elk gezelschap
Een feestelijke avond vanaf 4 personen tijdens de Showboat Party, die ook geschikt is voor grotere gezelschappen waarbij een salon exclusief kan worden gereserveerd.
Voor gezelschappen vanaf 100 personen is een besloten evenement op maat ook mogelijk.

Raderstoomboot De Majesteit - vaste ligplaats Maasboulevard Rotterdam
Telefoon 010-4146744
info@raderstoomboot.nl
www.raderstoomboot.nl
 
Raderstoomboot-DeMajesteit

 

 

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN - Hattem (Gld)


VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN verzorgt o.a. boeiende n-uurs-rondvaarten vanuit Hattem en Zwolle, boottochten op de IJssel, Vecht of Zwartewater, eventueel voorzien van een hapje en drankje en op de grens van 2 provincies en langs fraaie Hanzestadjes. Mogelijk ziet u zelfs ijsvogels.

Een boottocht is goed te combineren met andere sportieve of recreatieve activiteiten, kinderfeesten, dagje uit, evenement, groepsdagtocht, enz, voor bedrijf, school, vrijgezellenfeest, vakantie, enz.
Voor 2-1000 personen, jong of oud.

Tevens attractieverhuur door heel Nederland.
Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl

 


 

 

Partyschip “ Nehalennia ” - Rotterdam (ZH)


“Nehalennia” de godin van de scheepvaart maakt haar naam als varende feestlocatie altijd waar !!!
Dit bijzondere nostalgische partyschip, uit 1908,  biedt “U” de gelegenheid om, vanuit het hart van Rotterdam, uw FEEST te combineren met een fascinerende RONDVAART door de Rotterdamse havens.
Tijdens deze FEESTELIJKE-RONDVAART voor bijv. bruiloftsfeest, personeelsfeest of receptie kunt u genieten van onze uitstekende service, cateringtechnische faciliteiten en het uitgebreide drankaanbod.

De “Nehalennia” is geschikt voor groepen vanaf 60 personen tot maximaal 200 personen, en beschikt tevens over invalidenfaciliteit.

De keus is aan “U”.

Voor meer informatie: WWW.REBUS-INFO.NL of bel direct: 010 - 218 31 31.

 


Nehalennia

 

 

Hotelschip Poseidon - vaargebied: heel Nederland


Een varend trouwfeest, personeelsfeest of vergadering, is altijd uniek op zo’n prachtig schip als de Poseidon.
Het M.P.S. Poseidon is een luxe passagiersschip dat plaats biedt aan maximaal 200 gasten(maximaal 100 gasten kunnen overnachten).

Voor u leggen we graag de loopplank uit, om u van harte welkom te heten aan boord van onze sfeervolle Poseidon. Het schip is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.
Voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, renie, vergadering, workshops en andere bijeenkomsten bent u bij ons in de beste handen. De scheepsromantiek in combinatie met alle luxe van nu maken uw feest of zakelijke bijeenkomst zoals een presentatie of een kerstdiner een geslaagde en speciale gebeurtenis.
Wilt u een meerdaagse bijeenkomst boeken, dan bieden de hutten aan boord alle comfort voor een aangename overnachting.

Vanuit onze thuishaven Arnhem (Oktober t/m Maart) zijn we in heel Nederland te boeken.Voor meer informatie: www.hotelschipposeidon.nl


 

 

BOOT10: de ultieme varende (trouw)feestlocatie - op een partyschip van BOOT10 slaagt uw feest altijd!


BOOT10.nl: Niks geen truttige tafelkleedjes en gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken,
maar verfrissend, modern en toch gezellig!

BOOT10 heeft 6 unieke partyschepen voor groepen van 25 tot 250 personen: niet truttig en stijf, maar frisse en moderne feestschepen! De thuishavens van de schepen zijn; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Loosdrecht en Leiden / de Kaag. Moderne, varende evenementenlocaties waar alles kan tegen heel schappelijke prijzen.
Voor zomer n winter!

De flexibele bemanning zal er voor u zijn om er een onvergetelijk feest van te maken. Behalve de sfeer die bij ons anders is dan bij de meeste andere varende evenementen locaties hebben we nog een groot pluspunt: de prijs!

Aan boord van onze flexibel in te richten schepen is alles aanwezig om er een goed feest van te maken: van een goed ingerichte keuken, diverse meubilair tot professionele DJ apparatuur. Dit alles is kosteloos te gebruiken. Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?

Dus heb je genoeg van het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje met de zaak? Dan is het tijd om het dit jaar eens anders te doen en wel op partyschepen 'BOOT' uit Amsterdam! Voor groepen van 20 tot 250 personen kunnen wij een varend diner serveren.
Van boerenkool tot kaviaar,.... alles is mogelijk. En de avond is natuurlijk niet compleet zonder dat een DJ of band de voetjes van de vloer heeft gekregen. En wil je een speciaal thema,.... van Braziliaans tot een "Jordanese avond",.... ook dat kan geregeld worden.
Maar ook voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, dancefeesten zijn wij de ideale locatie: een professionele DJ installatie is standaard inbegrepen op onze schepen.

Trouwen
Uniek is dat je op de schepen van BOOT10.nl al varende aan elkaar het JA-woord kan geven in Amsterdam: terwijl de kade rustig aan je voorbij kabbelt beloven jullie elkaar eeuwige trouw! En bij mooi weer doen we de ceremonie gewoon op het bovendek,...!

Ben je niet op zoek naar een 'standaard' kasteeltje of kerkje maar naar echt iets unieks en heel eigentijds,... dan is 'BOOT10' wellicht een heel aparte huwelijkslocatie voor jullie.

www.boot10.nl
info@boot10.nl
tel: 06-36157765
 


BOOT10 huwelijksvoltrekking

BOOT10 buitendek-lounge

 

Home