Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Overijssel

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

Kitsch en Koekjes - Oldenzaal en op locatie


In het midden van Twente, lekker relaxen en opgaan in je eigen creativiteit!

Een kinderfeestje in het verschiet? En wil je de kids eens lekker creatief bezig houden? Kom dan bij Kitsch en Koekjes, zodat je er samen met ons een supergaaf kinderfeest van kunt maken. En niet alleen voor de meiden is het knutselen bij Kitsch en Koekjes leuk. Ook voor de jongens hebben we voldoende mogelijkheden, zodat ze allemaal met een heel stoer kunstwerk naar huis zullen gaan!

Wat kun je allemaal bij ons doen?

- Schilderen
- Moza´eken
- Porselein/servies beschilderen
- Pimpen van een eigen tas
- Prachtig als jezelf op de foto worden gezet, waarbij je eerst door een kapster/visagist mooi wordt
  ‘opgetut’

En mocht je een eigen idee hebben voor een te gek kinderfeestje, laat ons dat dan zeker weten.
Want voor Kitsch en Koekjes is niets te gek!

Ga nu snel naar www.kitschenkoekjes.nl om alvast een voorproefje te krijgen van onze gezellige en vrolijke sfeer!

Kitsch en Koekjes in Oldenzaal (Twente)
Gsm: 06 - 42 13 81 68
info@kitschenkoekjes.nl
www.kitschenkoekjes.nl
 


Kitsch en Koekjes

 

 

Art-in-tact workshops schilderen - Zwolle


Voor team- afdelings- of personeelsuitje: De combinatie van een gezellig uitje, een beetje teambuilding, je afdeling of kantoor nadien op fleuren met eigen gemaakte schilderijen, die een herinnering zijn aan de dag. Dat is het Art-in-tact concept.

Voor vrijgezellenfeesten: krijgen bij Art-in-tact wel een heel bijzondere inhoud. De feestgangers kunnen voor zichzelf een schilderij maken of een schilderij voor het a.s. bruidspaar.

Voor familiefeesten: Wat dacht u van de mogelijkheid om samen met uw grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen het familieschilderij te maken dat nog generaties lang in de familie blijft!

Voor kinderfeestjes: Samen op je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes een schilderij maken??
Dat is pas een mooi verjaardagscadeau. Nee, nog leuker je maakt je eigen verjaardagscadeautje en niet alleen jij maar je vriendjes en/of vriendinnetjes ook!!!!
Iedereen heeft dus een mooie herinnering aan jouw feestje.

De workshops kunnen op een door u uitgezochte locatie op maat verzorgd worden.
Groepen tot ongeveer 25 deelnemers zijn te ontvangen in het schildersatelier van Art-in-tact te Lierderholthuis.

De combinatie van lekker samen schilderen, samen plezier maken en nadien je afdeling, kantoor of huis op fleuren met eigen gemaakte schilderijen, een herinnering aan uw uitje.
Dat zijn de workshops schilderen van Art-in-tact.

Zie: www.art-in-tact.nl
 


Art-in-tact kinderfeestje

 

 

Kids City - Borne


Kids City het piratenschip van Borne

Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar… Want doorsnee kennen we hier niet.
Wij beschikken over een grandioze gethematiseerde accommodatie, over enthousiaste en betrokken piraten en over een fantastische keuken. Op ons piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Onze kracht is: voor elk wat wils en niets is ons te gek!

Verjaardagsfeest

Kids City is de ideale plek voor het vieren van kinderverjaardagen. Naast speciale ontvangstruimtes kent Kids City diverse arrangementen, vanaf 5 kinderen, met prijzen die wel heel bijzonder zijn.

Bij alle arrangementen kan men onbeperkt gebruik maken van de grote speeltuin, de kleine speeltuin (tot en met 4 jaar), de bioscoop, het museum, de kinderdisco, het entertainment en van alle andere faciliteiten.

Gedurende 2,5 uur is er een feesttafel voor u gereserveerd, is de stoel van de jarige versierd, staat de naam van de jarige op het verjaardagsbord en krijgt de jarige een cadeautje. Uiteraard kunt U langer blijven, als u dit van te voren aangeeft dan proberen wij hier rekening mee te houden. Zoals u zult begrijpen werken wijzelf het arrangement in 2,5 uur af.

Ouders kunnen zich heerlijk vermaken in ons sfeervol themarestaurant. Als volwassene betaalt u alleen de entreeprijs. Versnaperingen kunt u bestellen en afrekenen aan de bar.

www.kidscity.nl
 


Kids City

 

Home - Kinderfeest