Feest-Uitje.nl

Muziek
voor uw Bedrijfsfeest

Entertainment Zangeres DJ Karaoke

Home

GulpersPRO


De zachte gee van Gulpers werpt een ander licht op de zaak!
Met ruim 10 jaar ervaring, waarvan 6 jaar op professioneel niveau, weten wij van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Elke week touren wij door het hele land om diverse bedrijven en particulieren van een passende drive-inn show met allround diskjockey te voorzien. Aangezien kwaliteit belangrijker is dan afkomst, adviseren wij u dan ook om niet alleen in uw directe omgeving de mogelijkheden voor muzikale entertainment te bekijken, maar ook verder in het land te informeren naar een totaalpakket van apparatuur, diskjockey en vervoer.

Onze moderne installaties zijn netjes schoon, reclamevrij en goed onderhouden. Daarnaast maken wij vooral het verschil door onze klantvriendelijke handelswijze. Geheel vrijblijvend werken wij u een of meerdere offertes uit, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van onze mogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen.

www.GulpersPRO.com
 


GulpersPRO

 

 

Wicky Entertainment - Grootebroek (NH)


Wicky Entertainment verzorgt drive-in shows voor alle feesten van groot tot klein met passend concept.

Tevens verhuur van verlichte dansvloer.

O.a. bekend van Radio 358 drive-in shows, Radio 10 Gold en Vip Afterparty van Jan des Bouvrie en Hans Klok.

www.bruiloft-disco.nl

 

Wicky Entertainment

 

 

Akoestisch Trio met Sax No Problem - Groningen


Het Trio ‘No Problem’ is in essentie een jazztrio dat bestaat uit zeer ervaren professionele musici met einddiploma conservatorium en gespecialiseerd in het brengen van melodieuze achtergrondmuziek. Jazzy en Zuid Amerikaans.  Saxofoon, gitaar en contrabas.
‘Akoestisch’ duidt in dit verband op het vermogen om fluisterzacht te spelen daar waar dit verlangd wordt. Muziek mag nooit storend zijn bij het voeren van een gesprek.
Uitbreiding met zang en/of drums is mogelijk en vooral doelmatig als er ook dansmuziek gespeeld moet worden.

Uitermate geschikt voor een stijlvolle receptie. Indien gewenst kan er in smoking worden opgetreden.
Het Akoestisch Trio wordt dikwijls aangetrokken voor een officieel bedrijfs-, personeels- of galafeest; het betreft dan vooral de muzikale invulling bij een receptie, borrel of galadiner.
Maar ook in de privésfeer is het trio functioneel, zoals op een trouwfeest, verjaardag, promotiefeest, of een informeel huis- en tuinfeest.

Luister naar de muziek op de website: www.easylisteningnoproblem.nl.
 

 

 

Classics Discoshows & DJ’s: Feest in 70’s, 80’s & 90’s stijl!


Speciaal voor uw bedrijfsfeest is de Classics Discoshow met DJ dé keuze als het een knalfeest moet worden. Deze discoshow staat garant voor een goed feestje voor jong en oud. Met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 vermaken de DJ’s van deze discoshow iedereen.

Muziek

Tijdens een feest van de Classics Discoshow komen diverse muziekstromingen van vroeger aan bod zoals rock ’n roll, disco, dance classics, rock en natuurlijk de gouwe ouwe feestknallers en meezingers van Nederlandse en buitenlandse bodem. De Classics DJ’s proberen altijd een zo goed mogelijke balans te vinden tussen 90’s, 80’s en 70’s muziek. Daarnaast zit de cd-koffer zo goed gevuld dat aan veel verzoekjes kan worden voldaan. Desgewenst kunnen de Dance Classics DJ’s naast de ‘gouwe ouwe’ nummers van vroeger ook feestmuziek van nu draaien. Uw wensen staan centraal en de DJ’s passen zich graag aan.

Waarom de Classics Discoshow?


Het overzicht van onze sterke punten kunt u op onze site vinden. Bekijk daar ook de sfeerimpressies en onze Classic DJ’s.

Over de Classics Discoshow

De Classics Discoshow is een concept van Music Entertainment Bookings.
Leverancier van discoshows, DJ’s, licht- en geluidsapparatuur en themafeesten.
Toonaangevend met nieuwe concepten voortvloeiend uit de bedrijfsslogan “Music Is Our Drive”.

Voor meer informatie over de Classics Discoshow:

www.Classics-Discoshow.nl
 


Music Entertainment Classics Discoshows

 

 

Robert Sand - zanger & entertainer                                                                                                


Robert Sand is als grote Elvis fan rond 1990 begonnen met het imiteren van zijn idool en na veel oefenen viel het ook anderen op dat er een groot talent in Robert zat!
Niets playback, alles live!

Ondertussen is het repertoire niet alleen uitgebreid met nummers van Marco Borsato, André Hazes, René Froger, Lee Towers enz., maar heeft Robert ook enkele eigen nummers en imiteert hij bekende typetjes zoals Bob de Rooy of artiesten zoals Hans Teeuwen.

Bij Robert staat gezelligheid op de eerste plaats en verzorgt hij optredens overal in Nederland en zelfs ver daarbuiten!

Voor boekingen en informatie:
gsm 06 5160 5846

robert-sand@zonnet.nl
www.robertsand.nl
 


 

Home