Feest-Uitje.nl

Moorddiner

Moordavond Moorddiner Moordspel Diner

Home

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig vrijgezellenfeest gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Moorddiner Amsterdam


Dit Moorddiner is gebaseerd op een waargebeurde moord uit 1958. U bezoekt eerst de plaats délict op de wallen! Als er plek is dineert u in het Baantjermuseumcafé en sluiten we af met karaoke!

In de jaren '50 vonden er op de Amsterdamse wallen een aantal opzienbarende moorden plaats. Alle slachtoffers waren werkzaam in de prostitutie. De moord op één van hen, Finse Hennie, was bijzonder wreed. Haar levenloze lichaam werd op 22 mei gevonden op een steigertje aan de beruchte Zeedijk.

Uw moorddiner start met een kijkje op de plek waar de moord in 1958 gepleegd werd.
Uw spelleider neemt u daarna mee naar de dinerlocatie. Hier krijgt elke deelnemer een script boordevol humor, uit te bouwen tot een ware act! Wij verzorgen de verkleding, een dvd-vertoning helpt u verder bij het inleven in uw rol. U speelt bijvoorbeeld heilsoldate Bosshardt of de stoere zeebonk Ton, of wat dacht u van een dakloze uit Amsterdam of een prostituée uit de jaren 50? Krijgt u de rol van stewardess Trudy dan staat u halverwege het spel op uw stoel in een reddingsvest. Tegelijkertijd wacht portier Frans zijn kans af om er iemand uit te smijten, hilariteit alom dus. Tussen de bedrijven door moet u uitvissen wie de moord op Hennie pleegde en met een beetje pech bent u dat zelf!

Voor of na het buffet:
* Ontvangst in het stadscafé aan de Warmoesstraat
* Korte tocht naar plaats délict op de Zeedijk
* Verkleden in stadscafé
* Start moordspel
* Karaoke!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op
www.amsterdamexcursies.nl
 


Van Aemstel Produkties Moordspel

Van Aemstel Produkties Moorddiner

 

Home