Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Groningen

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

Samiera Buikdanseres en Waarzegster - Drenthe / Friesland / Groningen


Workshop buikdansen op een kinderfeestje, eventueel met een slang (lieve boa constrictor).
Duur ca. 1,5 uur.

De workshop kan plaatsvinden in de studio van Samiera in Groningen, of op een andere locatie, bijv. in je huiskamer, op school, in het buurthuis.

Programma: Terwijl iedereen op een Oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oosterse dans. De verkleedmand gaat open en als je je mooi versierd hebt met de vele sjaaltjes maken we een groepsfoto. Dan volgt een korte buikdansles. Pauze met ranja uit een Oosters theeglaasje. Samiera vertelt iets over de Oosterse dans, over 1001 nacht en over haar slangen.

Desgewenst danst Samiera met een slang en iedereen mag de slang aaien en met de slang op de foto. Les in dansen met een danssluier. ‘Optreden’ voor elkaar en ‘vrij dansen’. Samiera beëindigt deze workshop met een dans met een zwaard.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, leuk voor meisjes, maar jongens mogen ook meekomen!

Samiera
gsm 06 - 53 18 97 55
samiera@planet.nl
www.samiera.nl


 

Samiera workshop buikdansen
Samiera kinderfeest

 

 

Louisa´s Sieraden - Haren


Lijkt het je leuk om voor je dochter en haar vriendinnen eens iets anders te organiseren voor haar verjaardag? Boek dan voor een middag een leuk en gezellig sieradenfeestje. Ik geef workshops voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar.
De workshop wordt bij mij thuis gehouden.

Voor deze gelegenheden zijn chips en frisdrank inbegrepen. Een leuke verrassing voor een supergezellige en creatieve middag!

Er zijn heel veel leuke kralen in verschillende kleuren aanwezig. Door het brede assortiment kan het helemaal naar de smaak van de meisjes worden gemaakt. Er zijn verschillende manieren om een ketting, armband of een paar oorbellen te maken, zoals bijvoorbeeld kettelen en rijgen. Uiteraard zijn er ook voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. En mochten ze er even niet uitkomen, dan worden ze geholpen.

De workshop is bij mij thuis en is voor minimaal 2 personen en maximaal 7 personen. Ik doe niet op locatie omdat ik teveel kralen en andere materialen heb die niet handig te vervoeren zijn. De workshop duurt 2,5 tot 3 uur. De workshops worden iedere dag gehouden om 14.00 uur (uitgezonderd sommige feestdagen en vakantiedagen). De aanvangstijden kunnen bij uitzondering naar wens worden aangepast.

http://sieraden.louisa-martin.com
 


Louisa´s Sieraden

 

 

’t Pannekoekschip - Groningen


In het gezellige centrum van Groningen ligt ’t Pannekoekschip, een origineel getuigde
2-mast zeilklipper, gebouwd in 1908.
Met z’n 43 meter lengte en z’n trotse 23 meter hoge masten is de “Verandering” één van de grootste klippers ooit gebouwd in Nederland. Met z’n machtige zwaarden en het prachtige lofwerk op de boeg ligt hij nu te pronken aan het gezellige Schuitendiep in de stad Groningen met in zijn 350 tons ruimen een gezellig pannenkoekenrestaurant.

Met z’n nostalgische interieur is ’t  Pannekoekschip de ideale gelegenheid voor uw uitstapje, verjaardagspartijtje of gezelschap. Uit onze originele menukaart kunt u een keuze maken uit meer dan 100 soorten ambachtelijk gebakken pannekoeken.
’s Zomers hebben wij een uitgebreid terras met een prachtig uitzicht op het Schuitendiep.

www.pannekoekschip.nl
 

 

Home - Kinderfeest