Feest-Uitje.nl

Golfarrangement

Golfbaan Golfen Golf Golfdag

Home

Boerderij Den Hoek - Wilp (Gld)


Lekker koken en heerlijk dineren, dat zijn de ingrediŽnten voor een kookworkshop in Kookstudio
De Boerenkeuken op Boerderij Den Hoek. Tijdens een kookworkshop gaat u onder leiding van een professionele kookdocent een overheerlijk diner bereiden. Naast het lekker ontspannen koken en dineren met zijn allen is het ook mogelijk om een rondleiding over het melkveebedrijf en de kaasmakerij te maken. Bij alles wat we op Boerderij Den Hoek doen, staat gemoedelijkheid en gezelligheid voorop en we zullen er alles aan doen om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Ook kan er op Boerderij Den Hoek Boerengolf gespeeld worden. Boerengolf is een variatie op het reguliere Golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolf is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega’s.

Ook dagvullende programma’s zijn mogelijk op Boerderij Den Hoek.
Tevens beschikken wij over een sfeervolle vergaderruimte.

Kom ook genieten van ons heerlijk stukje platteland!

Boerderij Den Hoek
www.denhoek.nl
tel. 055 - 519 19 55

 


 

 

Golfclub ’t Zelle - Hengelo (Gld)


Op landgoed Zelle is een 18 holes Golfbaan aangelegd naar ontwerp van de Ierse golfbaanarchitect Tom McAuley.
Golfbaan ’t Zelle is ongeveer 90 ha groot en bestaat uit een 18 holes par 73 baan, een volwaardige 9 holes par 3 baan, een putting green, een pitching green met zandbunker en een drivingrange met 30 afslagplaatsen, waarvan er 10 overdekt zijn.

Bij de aanleg is er optimaal gebruik gemaakt van de reeds aanwezige structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap. De holes uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte, kronkelende beken, die de verschillende waterpartijen verbinden, een sandywaste en een moeras maken de baan voor zowel de geoefende als beginnende golfer tot een zeer sportieve uitdaging.
De natuur op de baan, de wegspringende reeŽn en hazen en de rust van het landschap eromheen met schilderachtige boerderijen, akkers en weiden met grazende Limousinkoeien maken het spelen op Golfbaan ’t Zelle tot een onvergetelijke belevenis.

Na afloop van uw spel kunt u genieten van een hapje en drankje in het clubhuis, dat gevestigd is in een voormalige pachtboerderij van het landgoed.
Bovendien kunnen er verschillende arrangementen worden gerealiseerd met clinics, meerdere dagen les etc.

www.zelle.nl

 


 

 

Boerderij ’t Dommeltje - Boxtel (NB)


Mocht je bij ons op bezoek komen, schrik dan niet.
Boerderij ’t Dommeltje is namelijk een echte boerderij waar het dagelijks leven van onze 70 koeien gewoon doordraait, het kan zomaar zijn dat je tijdens een spel een kalf geboren ziet worden of dat je een paar tochtige koeien met elkaar in de weer ziet. Op het andere moment is misschien net de grasoogst in volle gang of worden de koeien gemolken, om het echte boerderijgevoel te beleven, hebben wij zo min mogelijk gekunsteld om zodoende een werkelijk beeld te krijgen van het hedendaagse boerenleven. Wil je een kijkje nemen op stal; dan loop je er gewoon in. Heb je vragen over de boerderij vraag het ons dan.

Boerengolf
Boerengolf is een leuke wandelactiviteit in de weilanden van Boerderij ’t Dommeltje. Samen met je team volg je de route die je langs de 10 holes brengt. Met behulp van een klompje aan een steel (de club) en een kleine voetbal (de golfbal) probeer je in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken. Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals koeien, sloten en koeienvlaaien zorgen voor komische momenten.

www.boerengolf-hetdommeltje.nl

 


 

Home