Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Gelderland

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

De Witte Tijgers - Arnhem


De leukste workshops in Arnhem en omstreken!

Bij de Witte Tijgers, gevestigd in het centrum van Arnhem, ben je van harte welkom voor één van onze gezellige workshops.

Een paar voorbeelden:

Parfum maken
Kom erachter welk type parfum bij jou past en hoor van alles over parfum. Je maakt zelf 2 geurtjes die je mee naar huis neemt.

Zeep maken
Leer de geheimen van het zeep maken. Aan het eind ga je naar huis met je eigen zeep.

Buikdansen
Leer de basisbeginselen van het buikdansen. Aan het eind van de workshop ken je voldoende dansbewegingen om zelf een klein optreden te geven.

Gedeeld geheel
Je maakt allemaal een klein schilderijtje, dat een onderdeel is van een groter schilderij. Als je de schilderijtjes bij elkaar hangt, vormen die samen het geheel.

Vogelhuisjes bouwen en pimpen
Bouw je eigen houten vogelhuisje en versier deze helemaal naar je eigen smaak.

Action painting
Gooi, klieder, spetter of spring rond in de verf! Ga helemaal los tijdens deze workshop en ontdek de verrassende wereld van het verf gooien.

Daarnaast kun je ook terecht voor tassen versieren, servies beschilderen, kandelaars pimpen, slippers ophippen, en nog veel meer. Kijk snel op onze website voor een overzicht van alle workshops, de prijzen en uiteraard onze speciale aanbiedingen.

Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een leuke middag beleven.

de Witte Tijgers
Website: www.beestachtigcreatief.nl
Mail: info@beestachtigcreatief.nl
Telefoonnr.: 026-4433232
 


De Witte Tijgers

 

 

De Pannenkoekenboot ® - Nijmegen


Of je nou kiest voor gezellig één of meerdere uren varen en ondertussen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken... kinderen zijn altijd welkom aan boord op de Pannenkoekenboot!

Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Versieren maar!
Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak aan boord!
Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst
15.000! Je kunt de kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Kinderfeestje?
Iedere woensdagmiddag is er een extra lange, 2½ uur durende kinderfeestjesvaart speciaal voor de jarige Job en alle vriendjes. Naast pannenkoeken die je helemaal zelf mag versieren met allerlei lekkernijen, is er voor iedereen een ijsje en limonade. Verder kunnen de kleintjes worden geschminkt, ze kunnen kleuren en spelen in de ballenbak. Kortom, geen minuut verveling.

De Pannenkoekenboot is een initiatief van rederij Tonissen, sinds jaar en dag de organisator van allerlei rondvaarten, dagtochten en varende feesten op de Nederlandse rivieren.

www.pannenkoekenboot.nl
 


 

 

Laser Sensation - Apeldoorn


Het party en lasergame centrum, gelegen aan het uitgaansplein, is het middelpunt van Apeldoorns immer bruisende uitgaanscentrum. Op een oppervlakte van bijna 1.000 m², verdeeld over twee verdiepingen, vindt u niet alleen de enorme Lasergame Arena, maar ook een Grand Café met twee bijzonder sfeervolle bars. Hier heeft u een riant uitzicht op alles wat zich op het Caterplein afspeelt.

Kidsparty
Ons kidsarrangement biedt alles wat een kidsparty tot een écht feest maakt!

Lasergamen, gecombineerd met het smullen van frietjes met kroket, frikandel of kaassoufflé en een glas frisdrank; bovendien wordt een (digitale) foto gemaakt van de kinderen in lasergame outfit, zodat ze een blijvende herinnering aan het feest overhouden.

Kidsarrrangementen kunt u boeken vanaf 6 personen en de adviesleeftijd is 9 tot 17 jaar.

www.lasersensation.nl

 


 

 

Clown Kiko


Op zoek naar iets leuks rondom het circus thema voor uw kinderfeestje, buurtfeest, verjaardag, open dag, school, vereniging of bedrijfsfeest?

Zoals bijvoorbeeld een clown, jongleur, kindervoorstelling, ballonnenclown, circus workshops of vuurshow.

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op !!

www.clownkiko.nl


 

 

 

Kids Playground - Apeldoorn


Kids Playground is een fantastisch speelterrein waar je de dag van je leven hebt! De speelruimte is gescheiden in een tweetal speelzones:  de soft playhoek voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en de speelstructuren voor de grotere kinderen (van 5 t/m 12 jaar).

In alle vestigingen is een kinderdisco. Flitsende discolichten en rookmachines zorgen voor een spetterend speel- en dansfeest voor alle leeftijden. Elke vestiging beschikt over een ruim en sfeervol ingericht restaurant en biedt u een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes.

De Kids Playground is hét adres voor een onvergetelijk verjaardagsfeest.

www.kidsplayground.nl
 


 

Home - Kinderfeest