Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Friesland

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

Samiera Buikdanseres en Waarzegster - Drenthe / Friesland / Groningen


Workshop buikdansen op een kinderfeestje, eventueel met een slang (lieve boa constrictor).
Duur ca. 1,5 uur.

De workshop kan plaatsvinden in de studio van Samiera in Groningen, of op een andere locatie, bijv. in je huiskamer, op school, in het buurthuis.

Programma: Terwijl iedereen op een Oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oosterse dans. De verkleedmand gaat open en als je je mooi versierd hebt met de vele sjaaltjes maken we een groepsfoto. Dan volgt een korte buikdansles. Pauze met ranja uit een Oosters theeglaasje. Samiera vertelt iets over de Oosterse dans, over 1001 nacht en over haar slangen.

Desgewenst danst Samiera met een slang en iedereen mag de slang aaien en met de slang op de foto. Les in dansen met een danssluier. ‘Optreden’ voor elkaar en ‘vrij dansen’. Samiera beëindigt deze workshop met een dans met een zwaard.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, leuk voor meisjes, maar jongens mogen ook meekomen!

Samiera
gsm 06 - 53 18 97 55
samiera@planet.nl
www.samiera.nl
 

Samiera workshop buikdansen
Samiera kinderfeest

 

 

Zoet! - Bergum


Wil je eens wat anders? Kom dan ook eens een geweldige taart maken! Het is zo leuk om een écht bijzondere taart te maken!
Er zijn duizend-en-één mogelijkheden en je kunt je creativiteit helemaal uitleven! Ben je niet zo creatief maar wil je toch graag leren om een mooie taart te decoreren, geef je dan op voor een thema-workshop.

De workshops vinden plaats in de winkel, maar kunnen vanaf 15 personen op locatie worden gehouden.

Je kunt je individueel aanmelden, maar je kan je natuurlijk ook met bijvoorbeeld een vriendinnenclubje, voor een bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeestje aanmelden voor een andere datum met een minimum van 6 en een maximum van 12 personen.

Lijkt het je ook leuk om zo’n mooie taart te leren maken? Kijk voor meer informatie op de website en meld je aan!

Naast workshops voor volwassenen, kan je bij ons ook terecht voor kinderfeestjes om bijvoorbeeld een prinsessen- of piratentaartje te maken. Of maak samen met je moeder je eigen verjaardagstaart!

Ook voor het bestellen van bijzondere gelegenheidstaarten, bruidstaarten, vrolijke cupcakes en lieve koekjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoet!
Schoolstraat 7-b
9251 EA Burgum/Bergum
Tel.: 0511-469505
info@zoetmettaart.nl
www.zoetmettaart.nl
 


Zoet! kinderfeest

 

 

Atelier Het Kleine Huis - Franeker


Atelier 'Het Kleine Huis' aan de Martenatuin in Franeker biedt CREATIEVE WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN, BEDRIJFSUITJES, VRIJGEZELLENFEESTEN, VRIENDINNEN EN  FAMILIE-UITJES, KINDERFEESTEN. Door de unieke ligging ook zeer geschikt om de ruimte te HUREN.

Welkom op de site www.atelierhetkleinehuis.nl

Tel.nr.: 0517-390150

E-mail: kinderatelier@home.nl

 

Atelier Het Kleine Huis

 

Home - Kinderfeest