Feest-Uitje.nl

Fotoshoot

Fotoshoot Fotoshoots Groepsfotoshoot Glamourshoot

Home

FOTOFEESTJE - Amsterdam (NH)


FOTOFEESTJE

HET LEUKSTE FEESTJE VAN NEDERLAND!!

Voor 1 dag in de huid van een fotomodel! 

Grijp nu je kans om met een club vriendinnen, collega’s, familieleden, gestyled, opgemaakt, gecoached en gefotografeerd te worden in een echte professionele fotostudio!

EEN ONVERGETELIJKE DAG EN ERVARING !

Op deze bijzondere dag staan jullie als echte fotomodellen in de spotlights! Onder genot van een hapje en een drankje krijgen jullie tips van onze visagisten en stylisten, waarna het opmaken en stylen kan beginnen. Daarna krijgen jullie een coaching, vervolgens maakt een vakkundige fotograaf foto’s van jullie als echte fotomodellen!! Glamour, fashion, sexy, mysterieus, de invulling mogen jullie helemaal zelf bepalen.

Ter herinnering van deze spectaculaire dag krijgen jullie allemaal een DVD met de foto’s die afdrukbaar zijn tot posterformaat!!

Nu heb je eindelijk die waanzinnige professionele foto van jezelf om cadeau te doen, je lover of familie mee te verblijden.
Of voor op Hyves, je eigen website, als datingprofiel of bijvoorbeeld als schilderij aan de muur. Genoeg mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met een foto gemaakt door Fotofeestje!

Fotofeestje is er voor alle leeftijden, maatje meer of minder, ons motto : In iedereen schuilt een schoonheid!

Fotofeestje is er al vanaf 59,- euro per persoon, inclusief styling en visagieworkshop, modellencoaching, individuele en groepsfotoshoot, hapjes & drankjes, muziek, waanzinnige professionele foto’s en vele extra’s!

Meer weten over Fotofeestje!!

ZIE DE ONLINE FOTOFEESTJE VIDEO…

www.fotofeestje.nl
Email: info@fotofeestje.nl
Tel: 0031 (0) 20 420 10 20
Mob: 0031 (0) 6 295 18 730
 


Fotofeestje

 

 

Sanne Smits Fotografie - Tilburg (NB)


Een vrijgezellen of vriendinnenfeest is mogelijk in de fotostudio te Tilburg bij Sanne Smits.
De studio is gezellig ingericht en er is genoeg drinken (frisdrank, sap en wijn) en lekkers (rauwkost, chips, chocolade en snoep).

Een kennismaking, hierna evt. visagie voor iedereen en hierna maken we een groepsfoto en dan gaan jullie één voor één op de foto en natuurlijk krijgt de a.s. bruid wat meer aandacht.
Uiteraard help ik jullie met poses en er komt van alles voor jullie uit de kast, verschillende achtergronden en accessoires.
Terwijl de fotograaf de groepsfoto afdrukt kunnen jullie een leuk spel doen.

Bij droog/mooi weer gaan we bij belangstelling naar het tegenoverliggende park voor een groepsfotoshoot en evt. een spel (Twister). Na afloop krijgt iedereen alvast een gratis groepsfoto. Na de shoot keuze uit originele bestanden op CD of afdrukken (met korting) bestellen.

Het progamma duurt ongeveer 3 uur en de prijzen zijn vanaf 30 euro p.p.

Meer info? www.fotofeesten.nl
 


Sanne Smits Fotografie

 

Home