Feest-Uitje.nl

Kinderfeest
Flevoland

Kinderfeest Kinderworkshop Verjaardagsfeest Kindervermaak

Home - Kinderfeest

Handwerkplaats De groene draad - Almere


Bollen wol feestje

Wat houdt het in?
De kinderen leren allerlei versiersels maken van wol: pompons, kwastjes en een viltfiguur. Ze doen een punnik-estafette en leren de eerste stappen van haken of breien. Samen versieren ze een tasje voor de jarige. Ze krijgen wat lekkers te eten en te drinken en mogen hun zelfgemaakte werkjes mee naar huis nemen.

Materialen zijn in allerlei kleuren, groottes en vormen aanwezig. Papa’s en mama’s zijn van harte welkom om zelf ook mee te doen.

Voor wie?
Voor kinderen vanaf 8 jaar, maximaal 10 kinderen per feestje.

Waar?
Een feestje kan worden gehouden bij je thuis of in een buurtcentrum (in Almere).

Kijk voor meer informatie ook op www.groenedraad.nl

Handwerkplaats De groene draad
Tineke van Dun
Gerard Doustraat 5
1318 GX Almere
+31 (0)6 16046700
info@groenedraad.nl
 


Handwerkplaats De groene draad

 

 

IK Kleur-Styling - Almere


Styling & Imago

Kleur-Styling houdt je een spiegel voor door verder te kijken dan alleen het uiterlijk. Geen hokjes, maar een bewustwordingsproces van de impact die kleur en kleding heeft op jouw persoonlijkheid. Niet alleen je kledingstijl (bv: klassiek, sportief of trendy) zegt iets over je, ook de kleur communiceert één en ander. Je leert met de juiste kleding je pluspunten te benadrukken en je mindere kanten van je lichaam te camoufleren.

Kleur & Make-up

Unieke mogelijkheid om inzicht te krijgen welke kleuren het beste bij je passen. Leer hoe je kleur kunt inzetten voor je persoonlijke uitstraling en kracht. Tijdens de make-up workshop laat Kleur-Styling je zien welke make-up je mooi staat, maar ook hoe je dit zelf goed en gemakkelijk aanbrengt.

Kleuradvies & Spiegeltraining

Laat jouw spiegelbeeld zien wie je bent? Wat zou je willen/kunnen veranderen? De persoonlijke uitstraling wordt beïnvloed door je houding, kleding en kleurkeuze. Bewust worden en weten wat je staat is dan ook van groot belang. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken in de uitstraling. Iedereen gaat tenslotte in eerste instantie “onbewust” af op je uitstraling.

Stijlvol 50+

Positief omgaan met het ouder worden maakt je gelukkiger en aantrekkelijker. Een stijlvolle verschijning is veel meer dan een aangenaam uiterlijk. Met de juiste kleuren, stofkeuze en een passende stijl, breng je harmonie aan. Met een passende ‘omlijsting’ zorg je dat je innerlijke schoonheid zichtbaar wordt en zie je er op elke leeftijd mooi uit.

Glamour Make-up party/Workshop Kleur en/of Styling voor Tieners

Reserveer een origineel en kleurrijke workshop voor meiden vanaf 10-16 jaar, die meer willen weten over kleur en/of styling.
Je kunt kiezen uit een Glamour Make-up Party, Sweet Sixteen of Workshop Kleur & Styling.

De workshops kunnen op locatie door heel Nederland gegeven worden.

Meer weten?
Een overzicht van alle workshops tref je aan op www.kleur-styling.nl.

Of bel met Kleur-Styling voor een advies op maat 036-535 44 65.
 


IK Kleur-Styling kinderworkshop

IK Kleur-Styling kinderfeest

 

 

Casa-Luca - Lelystad


Op zoek naar een creatief uitje?

Of het nu zomaar is of vanwege een speciale gelegenheid, bij Casa-Luca kun je terecht voor verschillende workshops. Tijdens de openingstijden van het atelier kun je zomaar binnenlopen voor een sieraden workshop. Vooraf een afspraak maken is wel verstandig want Vol=Vol, maar hoeft niet.

Onder professionele begeleiding en in huiselijke sfeer brengen wij de kneepjes van het zelf sieraden maken bij. Voor de beginneling de basiskennis, voor de ervaren sieradenmaakster extra technische tips. Er is ruime keuze uit een groot assortiment aan kralen en aanverwante materialen. In ons atelier zijn genoeg voorbeelden van sieraden, die als inspiratie dienen of nagemaakt kunnen worden. Wij volgen de trends, shambala en Chan Luu armbanden maken. De technieken leer je bij ons.

Koffie, thee, iets lekkers en gezelligheid staan klaar!

Maak ook eens kennis met één van onze ANDERE ORGINELE WORKSHOPS, zoals:

Fuwa Fuwa is een Japanse papierklei, met behulp van malletjes maak je mini cupcakes, donuts of schattige taartjes.
Paperbeads zijn ideaal als je allergisch bent voor metalen. Stevig papier is de basis voor de paperbead die je zelf maakt en aflakt, , waarna je de armband, ketting of oorbellen extra uitstraling geeft met bedeltjes, (Swarovski) kristal kralen of andere versieringen.
Rozen van papier, tijdens deze workshop leer je de mooiste rozen maken van voorbewerkt crêpepapier. Je maakt gouden en zilveren rozen voor de feestdagen, of een bosje rozen in je favoriete kleur.
Memory- of moodboard, liggen jouw (dierbare) herinneringen ergens in een la? Zoek ze op en neem ze mee, geef ze een speciale plek op je memoryboard of maak een moodboard met je eigen gekozen onderwerp.
Recycle, helemaal geschikt voor de echte knutselliefhebbers! Maak de meest verrassende voorwerpen van glossy magazines, stripboeken, tijdschriften of PET-flessen.

Workshop op locatie
Vanaf 15 personen verzorgen wij vrijwel alle workshops op locatie;  Wij nemen een deel van ons assortiment mee.

Vraag naar de (individuele) mogelijkheden.

We verzorgen ook kinderworkshops en babyshowers, een workshop uitbreiden met een lunch, soep met broodjes of zelfs een stamppot!

Graag tot ziens in ons sieraden & workshopatelier in Lelystad.

Casa-Luca
Zeilweg 32
8243 PK Lelystad
telefoon: 06 - 25 42 72 60
info@casa-luca.nl
www.casa-luca-beads.nl
www.delftsblauwesieraden.nl

Casa-Luca is gevestigd in dé creatieve broedplaats van Lelystad; #ZW32 (Zeilweg 32), met een grote tuin voor een picknick en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.
TIP: je kunt bij ons met PIN betalen.
 


Casa-Luca

Casa-Luca

 

 

Ballonleur! voor ballonvouw workshops - Zeewolde


Ballonvouw workshops, van 8 tot 88 jaar....

Altijd zelf willen leren ballonvouwen? De Ballonleur geeft workshops in groepsverband.
Deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (bijvoorbeeld op verjaardagsfeestjes) en volwassenen. U zult tijdens deze workshop ervaren, dat ook u de kunst van het ballonvouwen in de vingers kunt krijgen.

De workshops worden in overleg samengesteld. Er is in principe geen maximum voor het aantal deelnemers. De workshops kunnen worden afgesloten met een eindopdracht met een competitie- of samenwerkingselement.

De Ballonleur levert de benodigde materialen als ballonnen, pompjes en stiften.

www.ballonleur.nl
 


Ballonleur!

 

 

’t Pannekoekschip JOHANNA- Almere Haven


In de gezellige havenkom van Almere Haven ligt restaurant ’t Pannekoekschip “JOHANNA” een schip met een bewogen geschiedenis. Gebouwd in 1939 als motorvrachtschip bij de gebroeders Spaans aan de Roode Vaart bij Moerdijk, werd op de dag van haar proefvaart de mobilisatie in Nederland afgekondigd. Het schip werd daarop verhuurd aan het Rode Kruis, om na een grondige verbouwing dienst te doen als medisch hulpschip aan het front.

Na een lang leven als binnenvaart schip is de “JOHANNA” verbouwd tot drie-master zeilschip. Met haar 50 meter lengte en haar trotse 30 meter lange masten is de “JOHANNA” een zeer bijzonder etablissement. Het interieur is maritiem en zeer smaakvol ingericht zelfs de menukaart is in scheepssfeer uitgevoerd. Het schip biedt plaats aan 180 gasten binnen en 70 buiten op het fraaie verzonken terras op het Michiel de Ruyter dek. Of je aan bakboord zit of aan stuurboord, midscheeps of in de boeg overal proef je die typische sfeer van een zeilschip.
Met haar bijzondere interieur is ’t Pannekoekschip de ideale gelegenheid voor een avond uit eten met het gezin, vrienden en collega’s, met een keuze uit meer dan 100 soorten ambachtelijke gebakken pannenkoeken.

Kinderverjaardag arrangementen
Met vriendjes en/of vriendinnetjes pannekoeken eten op ’t Pannekoekschip is pas echt een feest!

www.pannekoekschip.nl
 


Pannekoekschip JOHANNA

 

Home - Kinderfeest