Feest-Uitje.nl

Feestbenodigdheden

Horeca benodigdheden Partyverhuur Feestverhuur Partyservice

Home

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar (ZH)


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel.
Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl
 

 

 

G. Bakker & Zn. BV - Utrecht


Verhuurbedrijf G. Bakker & Zn. bv is een familiebedrijf, opgericht te Utrecht.
Wij zijn al ruim 55 jaar gespecialiseerd in de verhuur  van horecabenodigdheden zoals  serviesgoed, glaswerk, keukenapparatuur, tafels, stoelen, podia, een compleet bruin café enzovoort.
Voor een bestelling van 1 tot 6.000 personen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Ons bedrijf is constant volop in beweging waardoor wij diverse nieuwe artikelen in ons assortiment opnemen om aan de specifieke wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen kijkt u dan op onze website www.bakker-verhuur.nl.

Wij leveren aan particulieren en bedrijven door het hele land.
Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen.

Tevens bent u hiervoor ook van harte welkom in onze showroom, waar u onze artikelen kan bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord voor uitleg en advies.

Tel.      030-244 0 77 0
Fax.     030-243 42 31
E-mail: info@bakker-verhuur.nl
Webwinkel: www.bakker-verhuur.nl
Calamiteitennummer 7 x 24 uur staat op uw pakbon.
 


Bakker-Verhuur

 

 

Skippy-Rent Partyverhuur B.V. - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn (Gld), Utrecht en Amersfoort (UT)


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt. Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur. U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie én prijzen op www.skippy-rent.nl/party-verhuur.nl.
 


 

 

BresserS tentenverhuur BV - Helmond (NB)


BresserS tentenverhuur BV voor verhuur van o.a.: kleine spantenten, grote spantenten, festivaltenten, feesttenten en membraantenten kortom voor iedere tent!

Naast tenten kunt u bij BresserS tentenverhuur BV ook terecht voor de aankleding zoals vloerbedekking, wand- en hemelbekleding en toepasselijke sfeerverlichting. Dit zijn materialen die uw feest een extra dimensie geven.
Ook meubilair, verlichting en beplanting kunnen door BresserS tentenverhuur BV in verschillende kleuren en uitvoeringen geleverd worden.

Alle tenten kunnen voorzien worden van een houten vloer. Podia kunnen geleverd worden in alle hoogtes en afmetingen en eventueel overdekt. Geluid en verlichting spelen bij voordrachten of optredens een belangrijke rol, ook hier kan BresserS tentenverhuur BV voor zorgen.

Sanitairvoorzieningen in diverse uitvoeringen zoals: normale toiletwagen, luxe toiletwagens en toiletunits. Combinaties van douche / toiletten zijn ook leverbaar.

Neem vrijblijvend contact op met BresserS tentenverhuur BV, de specialist op het gebied van tenten.

BresserS tentenverhuur BV .... Het komt in orde !!

www.bresserstenten.nl
 


 

Home