Feest-Uitje.nl

Familiedag

Familiedag Familie uitje Familie-uitjes Familie uitstapje

Home

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon (Noord-Brabant)


Landgoed de Biestheuvel: Activiteiten, feesten en overnachten

Landgoed de Biestheuvel een unieke locatie voor een gezellige dag of avond uit in de regio Eindhoven.

Diverse in- en outdoor activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag. Enkele voorbeelden zijn: Zeskamp, paintball, klootschieten, fietsmix, discgolf, klompengolf en solex/dafje rijden.

Wij geven uw familie- of bedrijfsfeest ook een unieke invulling middels onze thema's: Ameezing show, Moulin Rouge, Love Boat en Apres Ski.

Dit zijn leuke dinershows voor een spetterende avond!

Uniek in de Kempen... “De Fietstrein”

Landgoed de Biestheuvel biedt u de mogelijkheid om met een fietstrein de Kempen te verkennen. Deze yellowtrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men elk met 2 personen op kan. U geniet van het uitzicht terwijl u fietst, want de aandrijving van deze trein wordt verzorgd door alle passagiers die ieder kunnen trappen. Deze trein is geschikt voor bijna alle leeftijden en de mogelijkheid bestaat om een bagagewagen, fietsstoeltje of zelfs maxi-cosi houder mee te nemen. Onderweg gebruikt u een consumptie bij een van onze collega’s.

Moe van alle activiteiten en het feesten? Onze groepsaccommodaties bieden de uitkomst.

Voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak of voor meer informatie kunt u bellen of een e-mail sturen.

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon

T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl

I www.biestheuvel.nl
 


Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel Fietstrein

 

 

Buitengoed Fredeshiem - Steenwijk-De Bult (Overijssel)


Uw Familiedag: samen een gezellig dagje-uit…

Met de hele familie een gezellige dag beleven? Op onze unieke locatie in de bossen op de rand van Overijssel, op het snijvlak van drie provincies, bieden wij u hiervoor geweldige faciliteiten. Zo organiseren wij een breed scala aan activiteiten, heeft u met uw gezelschap de beschikking tot uw eigen zaal en kunt u in ons Restaurant Vondel genieten van de culinaire bezigheden van onze koks. Als u specifieke wensen heeft, dan bespreken wij die uiteraard graag met u!

Wilt u even rustig bijpraten met uw familie en genieten van elkaars gezelschap? Misschien is ons Goedemorgen Brunch-arrangement dan een goed idee. U begint de dag met een brunch, waarbij warme en koude gerechten uitnodigend op ons buffet staan uitgestald. Hierna kunt u bijvoorbeeld in groepjes gaan klootschieten, u wandelt door onze prachtige omgeving (2km of 5km). Bij terugkomst staat een lekker bittergarnituur op u te wachten.

Of wat dacht u van ons Bosreijk tropenarrangement, waarna u na een kop lekkere soep met een originele ‘TukTuk’ vertrekt naar het Indonesische park Taman Indonesia; alwaar u onder het genot van lekkere hapjes uit die regio de Indonesische flora en fauna kunt ontdekken. En bij terugkomst uiteraard gezellig bijpraten.

Een van onze nieuwste arrangementen is een uitdagende expeditie door onze prachtige omgeving: Expeditie Fredeshiem.
Na een ontvangst met Friese oranjekoek, trekt u het bos in om het spel te spelen dat wij samen met Jump Outdoor hebben ontwikkeld. De deelnemer maakt spelenderwijs kennis met de omgeving en de natuur. Een multimediatocht waarbij ze informatie krijgen door audio, visuele en tekstuele berichten. Deze informatie hebben de deelnemers nodig om het spel goed uit te spelen.

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huifkartocht, fototandemtocht, GPS-tocht, Art & Craft ronde of rondvaart door Giethoorn. Of wil uw gezelschap graag Sherlock Holmes spelen in ons detectivespel?

Familiedag-plannen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers om het één en ander te bespreken, tel. (0521) 535 100 of ga naar onze website voor meer informatie.

Buitengoed Fredeshiem
T (0521) 535 100
F (0521) 535 199

E info@hetbuitengoed.nl
I www.fredeshiem.nl
 


Buitengoed Fredeshiem

 

 

Oud Hollandse spelen met karaoke en pannenkoeken bakken - Amsterdam (Noord-Holland)


Het Baantjermuseumcafé is de perfecte lokatie voor een gezellig familiefeest.
In de Amsterdamse Warmoesstraat, in een eeuwenoud pand, gaat u met uw familie de strijd aan.

De strijd vindt plaats onder andere aan de reuzensjoelbak, het stokvangen (Honeymoonquiz!), de allergrootste 4-op-een-rij, de van TV bekende ‘spiraal’, reuzenjenga, het aloude blikgooien, het hamertjespel waar Willem Alexander ooit aan meedeed, etc. Extra punten kunt u winnen met karaoke! Uw gasten worden verdeeld in een team Rood & een team Wit.

Tenslotte wordt de winnende groep bekend gemaakt, zij mogen, net als vroeger, flink grabbelen...

Boekt u ook onze smartlappenworkshop dan beleeft u een onvergetelijk dagje Amsterdam.

U kunt tijdens de spelletjes of na afloop samen pannenkoeken bakken! Wij informeren u daar graag over.

Na afloop een gezellig buffet? Informeer naar de mogelijkheden.

De muzikale omlijsting van onze humorvolle Jordaneese Juf is optioneel (extra reserveren).

U kunt als extra handboogschieten in het nabijgelegen stadsklooster, het geheel duurt dan 3 uur. Na afloop van de spelen kunt u eventueel heerlijk eten in het Stadscafé.

Kijk eens op onze site voor meer info en filmpjes!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer!

Kijk op www.amsterdamexcursies.nl
 


Baantjermuseum


 

 

Aubergerie de Leesthoeve / Auberge Eeckaerde - Noord-Brabant


La Casserole exclusieve catering service en party catering kan bij u thuis of op een van onze unieke lokaties, Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel of Auberge Eeckaerde te Eindhoven, uw familiefeest op een zeer creatieve manier verzorgen.

La Casserole Party Service en exclusieve party catering is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van familiefeesten / dagen bij u thuis. Van een creatieve inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw familiefeest.

La Casserole verzorgt het in zijn geheel. Maar we kunnen ook alléén bepaalde onderdelen verzorgen, zoals; diners, warme en/of koude buffetten, warme en/of koude bittergarnituren, partymaterialen en party tenten.

De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke cateringservice en partycatering.

Catering La Casserole
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Uitje Eindhoven
 


 

 

De Bosrand - Beekbergen (Gelderland)


Locatie
U vindt De Bosrand buiten de bebouwde kom van Beekbergen op de Veluwe. Een prima accommodatie voor het houden van een familiedag, bruiloft of familiefeesten.

(Zelf)verzorging
Uitgangspunt bij ons is dat u de accommodatie huurt op basis van zelfverzorging. Dit betekent dat u zelf voor eten en drinken zorgt, de bediening, de afwas en de eindschoonmaak. Wilt u bepaalde zaken liever aan ons overlaten, dan is dat tegen betaling ook mogelijk.

Voorzieningen
Behalve de verbouwde boerderij, beschikt u over een compleet ingerichte keuken, een terras en een overdekte ruimte om bijvoorbeeld te kunnen barbecueën.

Speelmogelijkheden
Voor de kinderen is er een speeltuin met schommels, wipwap en klimtoestellen. Ook beschikken we over een sportveld met voetbaldoelen, een pannaveld en een volleybalveld. Verder is er nog een speelhonk met tafeltennistafel en een voetbalspel.

Activiteiten
U kunt tegen betaling via ons gebruik maken van verschillende activiteiten:
(gratis) wandel en fietstochten,
klootschieten,
Oudhollandse spelen,
huifkartocht door de omgeving,
demonstratie van roofvogels,
schutterstoernooi,
GPS speurtochten,
Wii met super Mario Bros. of Sports Resort,
enzovoort, enzovoort.

Geïnteresseerd? Kijk op www.debosrand.nl of bel 055 506 2801 voor een afspraak.
 


De-Bosrand-familiedag

De-Bosrand-familiereünie

 

 

Partycentrum - Speel & Doepark  “De Voorst” - Kraggenburg (Flevoland)


De plek waar elk idee mogelijk is ....

De locatie is zeer centraal gelegen in Nederland voor uw familiedag!

Midden in het oudste bos van Flevoland ligt dit multifunctioneel ontspanningscentrum voor de hele familie. Vermaak, lekker eten en genieten van de natuur gaan hier ideaal samen.

Ook in de winter kunt u uitstekend terecht voor een familiedag.

U beschikt met uw groep vanaf 20 personen over een eigen zaal of ruimte.
Er zijn diverse zalen beschikbaar voor groepen vanaf 20 tot 200 personen, tevens zijn er bij de meeste zalen een terras beschikbaar.

Er worden all-in arrangementen aangeboden inclusief eten en vermaak.

Diverse activiteiten zoals:

Groot speelpark met diverse attracties voor kinderen tot 12 jaar zoals skelterbaan, kabelbaan en ooievaarsnest. Een 18 holes midgetgolfbaan, klootschieten, jeu de boules, speurtochten, natuurwandelingen. Extra mogelijkheden voor o.a. fiets- en stepverhuur, kano varen, boogschieten, High Ropes, excursies en creatieve workshops e.v.a.

Voorbeeld-arrangement “Belvedère” : 2x koffie/thee met muffin, 4 activiteiten, warm buffet met soep, inclusief 3 consumpties : prijs € 29,00 per volwassen persoon.

Al onze arrangementen en informatie op : www.devoorst.nl.

Info@devoorst.nl
Tel. 0527 - 25 24 83
  

 

Breeland Recreatie - Annen (Drenthe)


Drenthe doet wat met je!

In de prachtige Hunzevallei een familiedag organiseren, dat wordt een onvergetelijke dag!

Op en rond het water, op het droge, actief of recreatief bij Breeland Recreatie maken we voor elke familie een programma waar iedereen aan mee kan doen!

Fietsen en letterboxen, een sport en spel middag met kubbs, frisbeeputten en veengolf (boerengolf met hindernissen), steppen, handboogschieten, een prachtige kanotocht of misschien toch de uitdaging van de survival aangaan. Het is zomaar een greep uit de mogelijkheden…

En voordat u weer huiswaarts keert, geniet u van al het lekkers in het paviljoen: Heerlijke buffetten tegen een betaalbare prijs.

Voor een familie-weekend kunt u kiezen voor ’t Voorhuis of ’t Achterom, ****groepsaccommodaties met veel extra’s.

U bent van harte welkom op Breeland.

www.breelandrecreatie.nl
 


 

 

BrabantseGroepsuitjes.nl


Het GROOTSTE AANBOD groepsarrangementen van Brabant.

Stel zelf ONLINE uw eigen programma samen en print de offerte.

Maak een keuze uit:
- Excursies en Bedrijfsbezoeken
- Outdoor activteiten
- Workshops
- Culinaire verzorging
- Sportieve activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden:

Culinaire opties:
Boeren picknick, lunch in een kerktoren, kookworkshop in een kookstudio of op een boerderij, high tea, 3 of 4 gangen streekgerechten-diner, gourmetten, barbecue-buffet, walking diner etc.
Outdoor activteiten:
Klimmen, abseilen, toggelen, high rope of low rope parcours, quad rijden, buggy rijden, GPS tochten, disc golf, teambuidling opdrachten, etc.
Sportieve activiteiten:
(Puzzel)tochten per fietstrein, kano, fiets, tandem, step, solex, TucTuc, Eendje, rug-tegen-rug tandem, WC-pot-racen, badkuip race, kleiduif schieten, boogschieten, golfen, boerengolf, zeskamp etc.
Bedrijfsexcursies:
Bezoek aan een klooster, eenbierbrouwerij, een safaripark, een likeurmuseum, een molen, een boerderij, een kaasmakerij, een draaiorgelfabriekje, een doktersmuseum, een escargotfarm, een varkenshouderij etc.
Workshops:
Bonbons maken, zilveren sieraden maken, trommelen, salsa dansen, je eigen muziekvideo maken, graffitti spuiten, schilderen, karikatuur tekenen, elkaars hoofd boetseren, klompen pimpen, kaarsen maken, kaas maken, koe knuffelen of biggetjes knuffelen etc.

Voorbeeld arrangement 1, Brabants Brouwers arrangement
Ontvangst met koffie/thee, een Hirtum stoet en een lokale kruidenbitter. Vertrek per tweewieler, onderweg lunchen in een kerktoren, bezoek aan een trappistenbrouwerij, bij terugkomst borrelen en een heerlijke barbecue. Vanaf € 53,00 p.p.

Voorbeeld arrangement 2, Rondje fietstrein
Ontvangst met koffie of thee en een verse appelflap, rondje per fietstrein door de Brabantse Natuur, onderweg een leuk terrasje, bezoek aan een boerderij met biggetjes knuffelen, bij terugkomst borrelen en gourmetten. Vanaf € 42,50 p.p.

Voorbeeld arrangement 3, Solex Adventure
Per TucTuc door het Brabantse land met onderweg een bezoek aan een escargotfarm en een beklimming van een toren, een high rope parcours en toggelen.
Bij terugkomst een walking diner met tafelgoochelaar en karikatuurtekenaar. € 130,00 p.p.

Een compleet verzorgt bedrijfsuitje of familiedag: Je regelt het in een muisklik!

Tot ziens bij www.BrabantseGroepsuitjes.nl.
 


BrabantseGroepsuitjes.nl

BrabantseGroepsuitjes.nl

 

Home