Feest-Uitje.nl

Event Games

GPS tochten Dropping Solex speurtocht Teambuilding

Home

EventGames - Amsterdam (NH)


EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen of de kluis kraken?
Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega’s achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken.
EventGames verzorgt verschillende spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

Tijdens de games ga je in kleine teams de strijd met elkaar aan. De wapens: GSM en GPS. Je kunt kiezen voor ťťn van de bestaande spelen, maar we kunnen ook een custom spel maken waarbij de opdrachten speciaal voor de groep zijn gemaakt. De games zijn interactief. Je weet tijdens het spel wat je tegenstanders of medespelers doen. Hierdoor wordt het spel extra spannend en kan jij de afloop bepalen!

The Target
Een ontsnapte bende uit de gevangenis maakt de stad onveilig. Inbraken en overvallen vinden elk uur plaats. Een aantal politieteams zijn op deze zaak gezet om het mysterie op te lossen. Tot nu toe zonder succes. Durf jij het aan de bende op te sporen? Je laat je toch niet afschrikken door zenders, bommen, infrarood camera’s en vluchtauto’s?

Codecrackers
De maffia is actief in de stad. Geruchten doen de ronde dat er € 100.000,- in een kluis zit. De maffia gaat niet al te zorgvuldig met hun werk om want ze laten diverse sporen achter. Misschien dat jij er met deze aanwijzingen achter kan komen waar de kluis staat. Dan rest er nog een probleem... de code kraken!

Contact
Kijk voor onze andere games op www.eventgames.nl of mail ons!

 


 

 

Perfect+ event productions - CityGame in BelgiŽ


Een teambuilding in Vlaanderen, Brussel of zelfs Lille (FR)?
Perfect+ is uw ideale partner en biedt tal van mogelijkheden in en rond de prachtige historische kunststeden voor de ideale omkadering van een teambuilding met dat ietsje meer (weg van de platgetreden paden). Dit gebeurt steeds op maat van de klant. Bij de organisatie van een teambuilding wordt er eerst gekeken naar uw wensen. Vanuit de concrete vraag wordt binnen de lijnen van een budget toegewerkt naar een verrassend verblijf vol originele meerwaarde en perfectie in elke dienstverlening, geknipt voor elke locatie.

Het teambuilding programma bij uitstek: CityGame.
Dit is een interactieve teambuilding competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een Nokia-gsm voorzien van mobiel internet en een GPS-apparaat. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Bovendien ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek. De gehele Game lang word je op een technologische manier ‘gestuurd’ langs het leukste van de stad. Dť unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots direct op een eigen webpagina en scoreverloop in real time.

Exclusief in Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen, Oostende, Leuven en Lille. Van 20 tot 500 personen. Gelijkaardig is er ook de BikeGame te Damme (= CityGame per fiets).

Perfect+ event productions
Geerwijnstraat 9 - 8000 Brugge
Tel: 0032 (0)50 34 76 08
Fax: 0032 (0)50 34 49 24
@: events@perfectplus.be - www.perfectplus.be
 


CityGame


CityGame-per-fiets

 

 

Aboriginal TeamEvents - Randstad en op locatie


Aussie Games
Ga de uitdaging aan in deze Australisch getinte games. Kies uit een viertal uitdagende games en ‘get the feel Down Under!’

Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Aussie Bush Hunt
Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie!
Met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en... elkaar. Op bamboe palen vind je raadselachtige aanwijzingen. Soms vang je tussen de bomen een glimp op van een wild beschilderde schim. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite. Doorspekt met hersenkrakers en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen.

Outback Challenge
Je bent neergestort in de outback van AustraliŽ. De overlevenden moeten in kleine teams zo snel mogelijk naar de bewoonde wereld. Welk team is het snelste de van krokodillen vergeven rivier overgestoken, heeft een noodsignaal klaar, water gehaald, met boemerangs gejaagd, een boomstam doorgezaagd en een vuur gemaakt? Alleen ben je kansloos ...is jouw team vindingrijk genoeg om alle hindernissen te nemen?

Urban Walkabout
Op ontdekkingstocht in de stad naar de opdracht ‘5 belevenissen van de 5 zintuigen’. Maak in kleine teams 5 compositiefoto’s, neem van iedere foto een item mee, roep de hulp in van voorbijgangers en winkeliers, raadpleeg je achterban of internet voor de ludieke Ozzie kennisvragen, zoek figuranten ...
5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities ..... heeft jouw team ze alle 5?
Een uitdaging waarbij de kwaliteiten samenwerken, lef, onderhandelen, creativiteit en associatief denken op de proef worden gesteld.
Een ludiek stadsspel waarvan jong en oud fanatiek wordt.

Boomerang Games
Een wervelende clinic boemerang werpen. Er worden speciale boemerangs gebruikt van vriendelijke materialen die geworpen kunnen worden zonder kans op letsel of schade. Na de uitleg over historie en gebruik leer je hoe om te gaan met een boemerang, het werpen en vangen. Als het een beetje lukt komen we misschien zelfs toe aan een onderlinge wedstrijd.

Combineer dit grensverleggende game met het ‘no worries’-gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Get the Aussie fever!

Dagje Oz?
Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Een originele stemmingmaker, ůůk voor gemÍleerde groepen. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in een ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Groepsgrootte: 5 tot 130 personen. Party Down Under onbeperkt.
Locaties: Urban WalkAbout in iedere grote stad.
Outback Challenge, Boomerang Games, Doe de Didgeridoo en AboArt ActionPainting op iedere locatie.  Aussie Bush Hunt, OzziePot, Bush Bites en Party Down Under op 12 schitterende locaties in de Randstad.
Tijdsduur: 3 uur, prijsuitreiking 30 minuten. Breidt de AustraliŽ beleving uit tot 14 uur.
Vergaderbreaks: op iedere locatie, tijdsduur vanaf 30 minuten
VegetariŽrs en speciale diŽten? Beide kookavonturen, buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijsindicatie: afhankelijk van tijdsduur, locatie en aantal deelnemers. Just ask!

Contact:

AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
tel. 070 - 362 69 84

E-mail info@aboriginal-te.nl
URL www.aboriginal-te.nl
 


AbOriginal-Boomerang-Games


aboriginal-teambuildingspel

 

Home