>

Feest-Uitje.nl

Evenementenbureau

Drive-in show Feestlocatie Show Sportdag

Home

Events2be - Uw event geheel op maat en in stijl


Events2be is al meer dan 5 jaar sterk in het ontwikkelen van bijzondere en betaalbare concepten. Dit dynamische evenementenbureau zorgt voor een persoonlijke warme sfeer bij kleine en grote evenementen. Vernieuwende workshops, verrassende bedrijfsuitjes, innovatieve corporate events worden in stijl en op maat georganiseerd. Daarnaast organiseert Events2be incentives in binnen en buitenland, naar de mooiste en meest luxueuze bestemmingen.

In evenementenland springt Events2be er duidelijk uit door de combinatie van professionaliteit, originaliteit, kwaliteit, klantvriendelijkheid en een zeer hoog service niveau. Elk evenement wordt op maat door onze medewerkers ontwikkelend, precies volgens uw wensen en budget. Events2be kijkt verder dan alleen de organisatie. Wij helpen u ook graag in het uitnodigingstraject en de evaluatie middels onze eigen app. Wanneer u de organisatie overdraagt aan Events2be bent u verzekerd van een evenement die van A tot Z klopt!

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een event, incentive of bedrijfsuitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij maken w dag tot een succes!


Events2be

Events2be
Fonteinkruid 6C
3931 WX Woudenberg
033 8886770 / 0640592100
info@events2be.com
www.events2be.com


Events2be

Events2be

 


 

Evenementenbureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


De Ceremoniemeester (lid CLC-VECTA) is een landelijk en onafhankelijk werkend evenementenbureau, dat zich richt op de totale organisatie van evenementen.
Dit houdt in, dat wij niet gebonden zijn aan een cateringbedrijf, locaties, decorateurs of artiesten en zodoende uw evenement optimaal kunnen creren in de door u gewenste sferen en binnen uw eigen begroting.

Onze vier kernwaarden zijn: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en onafhankelijk. Deze vormen een solide basis om van uw bedrijfsfeest of evenement een geslaagd geheel te maken.

De Ceremoniemeester is sinds 1993 actief in Nederland: wij ontwikkelen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en overheden. Onze specialisatie is het ombouwen van uw eigen bedrijfshal, kantoor of buitenterrein eventueel met tenten. Dit kan zijn voor uw bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest.

Referenties:
ANWB: Kick-off, personeelsfeest en diverse congressen van 100 tot 1.000 personen. Wij zijn preferred supplier.
100 jaar Ter Steege bouw uit Rijssen: relatie- en familiedag 500 en 2.000 personen.
Complete ombouw van bedrijfshal en buitenterrein.
100 Jaar “IN Groningen”: 5.000 personen verdeeld in diverse partytenten op een groot evenemententerrein met voor elk wat wils zowel op entertainment als culinair gebied.
Intergas Coevorden: opening eigen pand, openingsfeest, relatiedag en medewerkersdag 2 x ruim 1.000 personen.
ING Bank: sinds 2010 verzorgen wij per jaar ongeveer 100 relatie-avonden voor de ING van Maastricht tot Den Helder en van Middelburg tot Enschede. Wij zijn preferred supplier.

Kijk voor meer informatie op www.ceremoniemeester.nl.

De-Ceremoniemeester-logo

Hoofdkantoor
Evenementenbureau De Ceremoniemeester
W. Arntszlaan 115A
3734 EE Den Dolder (Utr.)
Tel. : 030 - 691 9999
www.ceremoniemeester.nl


Evenementenbureau De Ceremoniemeester

De Ceremoniemeester Pim Lombarts

 


 

Axitraxi Attractieverhuur B.V. - Nijmegen (Gelderland)


Axitraxi is de attractieverhuurder met de meeste en de nieuwste attracties in de verhuur. Springkussens, Tobbedansbanen, Rodeostieren, Draaimolens en nog veel meer!

U kunt bij Axitraxi terecht voor een enkele attractie voor het kleinste feestje tot een uitgebalanceerd pakket aan attracties voor een bedrijfsfeest met een paar duizend bezoekers - voor ieder evenement hebben we wel wat in huis.

Ook voor compleet georganiseerde evenementen bent u bij Axitraxi aan het juiste adres; wat te denken van een zeskamp of een tienkamp?
20 of 2.000 deelnemers, wij zetten het voor u in elkaar en verzorgen het van A tot Z - sportieve fun verzekerd!

Kijk voor meer info op onze website www.axitraxi.nl of bel met: 024 - 358 28 85.
 


 


 

VADESTO Outdoor Adventure - Hattem (Gelderland)


VADESTO Outdoor Adventure is een organisatie voor buitensport- en recreatie-activiteiten met veel bijzondere en unieke activiteiten en rondvaarten.  Reeds 21 jaar(!) een stabiele factor in het bedenken van leuke activiteiten voor jong en oud, onder het motto: niet kletsen maar doen, n goed!

De interactieve website geeft veel informatie over unieke activiteiten voor bedrijven, scholen, verenigingen, enz. n met betaalbare prijzen.
Daarnaast verzorgt Vadesto vrijgezellenfeesten, trainingen, bedrijfsdagen, zeskampen,  schoolsportdagen, personeelsreizen, familiedagen, enz.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl

 


 


 

Fun & Party Match - Zuid-Beijerland (Zuid-Holland)


Fun & Party Match is Ht Evenementenbureau!

Voor verschillende evenementen leveren wij naar passend budget en volledig aangepast aan uw wensen/eisen:
Geluid, verlichting, podia, artiesten, attracties, drive-in-shows, look a likes, kindertheater, goochelshows, typetjes, casino, hostesses.

Wij beschikken over diverse attracties en kostuums. Probeer eens de Kinder Cocktail Bar. Twee vrolijke cocktail shakers serveren cocktails/smoothies met vers fruit vanuit een sfeervolle tropische bar. Of de Glitter & Glamour Mobiel met schmink, tattoo's, plakdiamantjes, glitters in de haren en lekkere hartsnoepjes. Verzorgd door 2 Glamour dames in Roze tuinbroeken met Glitter petjes. Piraten attracties, Volendamse Fotoshoot, Kinder Fotoshoot, Ontvangst Piccolo's etc.

Orkesten als One Man Band Boeljoes, Draaiorgelnostalgie, Parttime, Artiesten als travestie Miss Rose Murphy, maar ook bekende en onbekende zangers/zangeressen. Wij vertegenwoordigen exclusief Look a Like & Tribute Act Michael Jackson.

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met veel expertise, professionaliteit!
Bel 0186-694555

Met feestelijke groet,
www.funenpartymatch.nl
 


Fun & Party Match

 


 

C & F SPORTING B.V. - Moordrecht (Zuid-Holland)


Zoekt u avontuur en ook veiligheid? Wilt u de uitdaging maar toch professionele begeleiding?
Houdt u van afzien, maar ook van een comfortabel bed C & F SPORTING biedt u de oplossing op maat.

Of het nu gaat om een beloningsevent, een training, een sportdag, een motorisch event of wat voor programma dan ook, C & F SPORTING is niets te gek.

Daag C & F SPORTING uit er met uw wensen een spetterend event van te maken.
Zij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring, uitstekend geschoolde begeleiders en prima eigen locaties om uw wensen te realiseren.

Tel. 0182-374339
info@cenf.nl
www.cenf.nl


 

 

Home