Feest-Uitje.nl

Bedrijfstraining

Teambuilding Teamuitje Teamtraining Bedrijfstraining

Home

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN - Hattem (Gelderland)


VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN weet wat ideale combinaties zijn van het nuttige en het aangename, met programma’s op maat, teambuilding, een leuke mix van activiteiten, enz.

Naast bedrijfsactiviteiten verzorgt Vadesto evenementen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, zeskampen,  schoolsportdagen, personeelsreizen, werkweken, familiedagen, enz. van 2-1.000 pers. Er zijn veel kant-en-klare arrangementen voor jong tot oud.

Naast sportieve activiteiten ook rondvaarten in Hattem en Zwolle op o.a. de IJssel, Vecht en Zwartewater.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ én TÜV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl
 


 

 

Aboriginal TeamEvents - Randstad en op locatie


AbOriginal Team Entertraining: Go Down Under and Get On Top!

TeamEntertraining: een pittige mix van teamtraining en teamentertaining. Beproefde communicatie- en teambuildingsmodellen in een origineel en eigentijds jasje.

The aboriginal way of life ... excellente teams. In de outback ben je op elkaar aangewezen. Samenwerking en een goede communicatie zorgen dat je de grimmige onvoorspelbare natuur van Australië overleeft.

Echte ontwikkeling is een ontdekkingsreis. Met de door ons speciaal ontwikkelde activiteiten vergroot je op een luchtige en spannende manier je kennis en vaardigheden. Een excellent team kent en gebruikt elkaars competenties.

De games zijn bedoeld voor teams die willen spelen met hun kennis en vaardigheden en die het beste uit hun team willen halen. De spelen zijn niet alleen te gebruiken in trainingssituaties maar ook bij werkoverleg en in managementteams.
Een eigentijdse aanpak doorweven met actie, humor, bezinning en inzicht.

Tip: kijk op onze site voor een overzicht van de games en meer foto’s.

5-42 deelnemers
Tijdsduur: van 2 uur tot meerdaags
Locatie: 7 bosrijke locaties in de Randstad, indoor en zoveel mogelijk outdoor. Afhankelijk van het programma op iedere locatie.
Indoor en outdoor
Prijs varieert, bij aantal deelnemers en tijdsduur. Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

Contact:

AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
tel. 070 - 362 69 84

E-mail info@aboriginal-te.nl
URL www.aboriginal-te.nl
 


AbOriginal TeamEvents

AbOriginal TeamEvents

 

 

Teambuilding V.O.F.  - Magic in Business - Workshops in Nederland en België


Breng magie binnen uw organisatie!

Hoe magisch is uw team?

Inspireer, motiveer en activeer uw medewerkers met een indrukwekkende en energieke bedrijfsworkshop van Magic in Business!

Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen bedrijven en organisaties. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en een internationaal veel gevraagd illusionist. Met een krachtige mix van magisch entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk. De deelnemers zullen bijvoorbeeld in teamverband proberen te achterhalen hoe een goocheltruc werkt.
Automatisch worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken: 'out of the box'. Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het het schijnbaar onmogelijke.

Magic in Business brengt verfrissende presentaties en energieke bedrijfsworkshops waarbij verschillende onderwerpen en thema’s door middel van de metafoor ‘magie’ worden belicht.
Uw boodschap en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Tijdens Magic in Business begint elke deelnemer op hetzelfde niveau en dat is de ideale basis voor een succesvolle workshop teambuilding. Medewerkers leren denken vanuit het perspectief van een illusionist. In het bedrijfsproces lijken zaken wel eens ‘onmogelijk’ of weinig haalbaar. Met een magische manier van denken is dit verleden tijd.

Deelnemers zullen versteld staan van hun eigen mogelijkheden. Het gevoel van: het onmogelijke, mogelijk kunnen maken, is een effectieve manier van denken. Dit is erg welkom in het dagelijkse werk en onmisbaar bij een succesvolle bedrijfsvoering!

Magic in Business:

       • leert de deelnemers om vanuit oplossingen te denken,
       • bevordert betrokkenheid en saamhorigheid,
       • zorgt voor sterke toename in veranderingsbereidheid van medewerkers,
       • verbetert de onderlinge communicatie,
       • geeft de deelnemers een energieke boost,
       • én verhoogt de sfeer.

Magie is nodig in een krachtig, dynamisch en innovatief bedrijf. Hiervoor is visie nodig en een gemotiveerd team! Jasper van Luit kan daarbij helpen met Magic in Business.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om de workshop of presentatie zo goed mogelijk af te stemmen op uw doelstellingen en wensen. Wij leveren maatwerk.

Ontdek de mogelijkheden op www.magicinbusiness.nl en neem contact met ons op!

Duur: 10 minuten tot 2 x 60 minuten.

Aantal deelnemers: 10 tot 1000

Magic in Business is onderdeel van Teambuilding V.O.F., Amsterdam.

Teambuilding V.O.F.
Telefoon: 020 7775511

E-mail: info@magicinbusiness.nl
Website: www.magicinbusiness.nl
 


Magic-in-Business

Magic-in-Business-teambuilding

 

Home