Feest-Uitje.nl

Attractieverhuur

Klimtoren Springkussen Hindernisbaan Attractieverhuur

Home

Skippy-Rent Attractieverhuur B.V. - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn (GLD), Utrecht en Amersfoort (UT)


Verhuur van bijna alles op het gebied van attracties
Organiseert u een personeelsfeest, bijeenkomst, open dag, renie of barbecue en wilt u uw gasten op en top vermaken?
Dan huurt u natuurlijk een prachtige attractie.
Skippy-Rent Attractieverhuur verhuurt mooie attracties voor jong en oud. Voor sportieve zeskampen, vrolijke kinderdorpen en alle andere (sportieve) evenementen bent u bij Skippy-Rent Attractieverhuur aan het juiste adres.

Ons uitgebreide assortiment
Ons assortiment is zeer uitgebreid, van een prachtig springkussen tot een uitdagende Himalaya klimtoren van wel 12,5 meter hoog. Ieder evenement kunnen wij voorzien van een prachtige attractie, voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen.
Wat denkt u van de indrukwekkende kratstapeltoren, de welbekende rodeostier of een mooie draaimolen. Ook op het gebied van eyecatchers hebben wij ruime keuze zoals een opvallende skytube, baby of champagnefles. Wilt u een sportieve zeskamp organiseren? Dan hebben wij alles voor u in huis.

De werkwijze van Skippy-Rent Attractieverhuur
Bij ons kunt u alles huren om uw evenement tot een succes te maken. Dit kan op een aantal manieren, u kunt in onze webshop kiezen uit ‘Afhalen/Bezorgen’. ‘Bezorgen inclusief op- en afbouw’ en ‘Verzorgd’. Kiest u voor de laatste optie dan komen onze deskundige medewerkers de attracties bij u opbouwen en 4 uur begeleiden. Zo heeft u nergens omkijken naar en zorgen wij voor een prima verloop van uw evenement.

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.skippy-rent.nl/attractie-verhuur.nl.
 


Skippy-Rent Attractieverhuur

 

 

Axitraxi Attractieverhuur B.V. - Nijmegen (GLD)


Axitraxi is de attractieverhuurder met de meeste en de nieuwste attracties in de verhuur. Springkussens, Tobbedansbanen, Rodeostieren, Draaimolens en nog veel meer!

U kunt bij Axitraxi terecht voor een enkele attractie voor het kleinste feestje tot een uitgebalanceerd pakket aan attracties voor een bedrijfsfeest met een paar duizend bezoekers - voor ieder evenement hebben we wel wat in huis.

Ook voor compleet georganiseerde evenementen bent u bij Axitraxi aan het juiste adres; wat te denken van een zeskamp of een tienkamp?
20 of 2.000 deelnemers, wij zetten het voor u in elkaar en verzorgen het van A tot Z - sportieve fun verzekerd!

Kijk voor meer info op onze website www.axitraxi.nl of bel met: 024 - 358 28 85.
 


Axitraxi Attactieverhuur

 

 

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN - Hattem (GLD)


VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN verhuurt diverse leuke attracties voor elk feest.
Zoals bungee-trampolines, lasershooting, de grootste en veiligste mobiele klimwand aan n stuk van 10 m. van Europa, reuzeklompen, handboogschieten, steppen, kano’s, fietsen, mountainbikes, crazybikes, en divers zeskampmateriaal.

Daarnaast verzorgt Vadesto veel buitensportactiveiten, heeft de grootste waterfiets ter wereld voor 36 personen, de grootste water-ligfiets voor 10 personen en verzorgt rondvaarten van een uur tot een hele dag rond Hattem en Zwolle.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl
 


Vadesto

 

Home